Filmtips, manlig förlossning och om helgen!

Heeej Hallå bloggen! Måndag morgon och jag skulle varit på massage vid detta laget men det blev inställt i sista minuten-.. Sååå typiskt när man längtat efter något lääänge länge. Min kropp hade verkligen behövt lite knådning, speciellt rygg och nacke. Åhh, så skönt!

Har ni haft en fin helg? Min har varit bra och produktiv skulle man kunna säga! Den har bestått av en salig blandning av regn och sol, citronträd, målade hyllplan, middagar, Rasmus som testar på förlossningssmärtor. Ja, men allt typ!Så, vi betar av det dag för dag, eller vad tycker ni?

Fredag:

En vanlig plockdag hemma. Jag tog en rejäl sovmorgon (rejäl sovmorgon för mig är till 09:30) Jag körde hemmaspa, tvätta håret, skrubbade kroppen, ansiktsmask och smörjde in kroppen och magen. Jag försöker njuta till 100% av den tiden nu, min alldeles egna egentid 😀 Därefter städade jag, skickade iväg lite fakturor och bara vilade. På kvällen var vi på middag hos svärföräldrarna. Fiskplanka, alltså mums!!

Lördag:

Ännu en hemmafixardag! Rasmus grejjar för fullt här hemma med att spackla och grejja och ja, jag bidrar med det jag vill och kan 😉 Jag målade några hyllplan som ska upp i Lillis rum och betade även av lite saker på Lillis lista. Fick beställt insektsskydd till vagn, regnskydd till vagn, kudde till vagn och örngott 😀 Listan blir bara mindre och mindre nu, fy bubblan så skönt! Därefter planerade jag Lillis rum, vad som behövs göras och sättas upp samt hur jag vill ha det.

Kvällen spenderades i soffan med pizza och Walking Dead. Jag är ingen jätterolig flickvän nu! Så satans trött så hamnade i säng redan klockan 22. 😛

 

Söndag:

Här hörrni, en alldeles speciell dag!! Rasmus fick nämligen testa på förlossningsvärkar. Är jag en hemsk människa om jag säger att jag höll på att kissa ner mig av skratt!? Jag hoppas verkligen inte han bemöter mig på samma sätt 😛 Detta filmades och kommer bli nästa avsnitt på Gravid vecka för vecka, tro mig, något ni inte vill missa. Därefter veckohandlade vi och sen fortsatte vi fixa hemma. Jag köpte ny jord och näring till mitt citronträd. Alltså jag är så glad i detta citronträd och har verkligen lagt ner min själ i att det ska må bra och överleva. Så nu tror jag verkligen att jag gjort det bästa för den och att den får må bra denna säsongen 😀 Därefter gick jag ut och grejjade! Vädret igår var underbart, solen värmde och jag krattade lite löv, ställde iordning utemöblerna och målade hyllplanen en sista gång. Kratta löv, gravid och lite ryggont rekommenderar jag dock inte. Jag kunde knappt röra mig igår kväll sen, så nej, det blir det inte mer förens Lillis tittat ut 😛 Därefter satte vi upp hyllorna (resultat kommer) och Rasmus målae någon dörr. Sen landade vi i soffa framför Bohemian Rhapsody! Vilken film. Den måste ni bara se!

Jaa,det var min helg skulle man kunna säga! Vad har ni haft för er?? 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så tråkigt att massagen blev inställd.. har också velat boka in massage ett tag, är också gravid och bor i Halmstad men vet inte vart jag ska gå. Vart var det du hade bokat någonstans? ?
    Kram och tack för en inspirerande blogg!

    Emilia 2019-03-11 17:15:32
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!