”För ibland är jag bara såhär oinspirerande och lever ett helt vanligt jäkla liv.”

Åhh gud! Nu har jag suttit i en timme och letat inspiration på olika bloggar. Total bloggtorka, igen. Just nu händer här fan inte mycket heller, i mitt liv. Så vad har jag egentligen att blogga om. Hur Märta sitter i knäet på mig konstant och vägrar lämna min sida? Hur jag snart ska värma färdig pyttipanna med ägg och rödbetor i en matlåda till lunch? Hur vi den senaste tiden spenderat kvällarna i soffan framför walking dead? Hur jag idag hämtade ut ett paket fullproppat med choklad från Lindt (tack för det förresten, MUMSSSSSS)? Eller hur jag precis mailat skatteverket om en förseningsavgift på 1250 :- som jag förhoppningsvis får slippa undan pga av missförstånd? Njaaaa, det är inte intressant Sophia, inte det minsta. Men det är just så mitt liv ser ut just nu.

Jag renoverar inte huset. Jag åker inte på en massa event så jag kan visa bilder därifrån. Jag har ingen resa inbokad. Jag gjorde ingen brakfrukost i morse som jag kan visa härliga bilder på. Jag har heller ingen ny spännande outfit att visa upp. Faktum är att jag gått i samma kläder nu i tre dagar, mina svarta mysbyxor som lämnar space för magen och en tjock stickad tröjja. Jag har inte sminkat mig och jag är inne på 5 dagen utan att ha tvättat och fixat håret denna veckan, japp, det ser ut som det gör vill jag lova.

Sanningen är den att det är så mitt liv ser ut för tillfället. Jag har väldigt lite ork just nu och väldigt lite lust. Jag tycker det är jävligt skönt att bara lulla runt hemma, i mina skönaste kläder, inte behöva snoffsa upp mig en massa och ja, käka lunch från en matlåda. Halvfabrikats pyttipanna med diverse tillbehör.

Ja men sedär, jag fick ju ihop ett inlägg ändå trotsallt. Och ja, det är inte alls som att läsa alla andra bloggar där det sker saker dag ut och dag in. För så är inte mitt liv riktigt nu. Och faktum är att jag älskar det. Det kanske låter som att jag är bitter i detta inlägg men det är jag verkligen inte. Jag älskar att jag inte är den som springer på massa events just nu, jag längtar efter den där pyttipannan som snart ska värmas i micron. Jag älskar att hänga med mina djur här hemma och jag älskar mitt osminkade ansikte och bekväma kläder. Visst, jag hade kunnat önska liiite mer go om kvällarna när Rasmus kommer hem men vi båda är helt jävla slut kan jag meddela er. Så det blir middag och soffan och det är verkligen inte så illa pinkat ändå när man tänker efter. I helgen ska vi nog dock pallra oss ut lite, ut och käka eller något i den stilen. Nu är det slutspurten av graviditeten liksom, de sista veckorna där det bara är han och jag för alltid. Lite måste vi ju faktiskt njuta av det. 🙂

Så nej hörrni, detta är inget bittert inlägg. Detta är bara mitt händelsefulla liv just nu, som jag för tillfället älskar och njuter av, till fullo. Det är inte riktigt som hos andra bloggare, det vet jag, men det är inte det jag eftersträvar att vara heller. Jag hoppas det är därför ni älskar att komma in här hos mig. För ibland är jag bara såhär oinspirerande och lever ett helt vanligt jäkla liv. Och ibland är det tvärtom. Men det är väl ändå livet? Att vi har perioder av allt liksom. 🙂

Lite Fias tankar igen, det va ett tag sen nu! Jag gillar det.

Tänka sig, där fick jag ihop dagens inlägg och det blev en jävla massa sanning och äkthet… IGEN. Älskar det. Nu blev jag otroligt glad! Dags för pyttipanna!

PUSSSS, fia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det är det jag gillar med din blogg. Att det kan vara både inspirerande, kul, eftertänksamt, klokt och härligt och så kan det också få vara mjukisbyxor och pyttipanna. Så är ju livet på riktigt! Ta hand om dig! Kram

    Johanna 2019-03-13 22:54:19
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!