”En graviditet (förlossning) är som en manlig förkylning!”

Heeeeeeej mina vänner! och glad underbar fredag på er!!! Har ni något härligt inplanerat i helgen? 🙂 Här blir det mest fix tror jag. Jag hoppas på att få komma till Wild West imorgon och käka burgare, Rasmus tycker det har blivit sämre men det var år och dagar sen jag va där så det hade varit så mumsigt! 🙂 Jag och Millan hade även hoppats på att få se Mia Skäringer ikväll, jag missade ju sist hon va här. Men det verkar vara fullbokat! Men håll tummarna att något dyker upp ?

Nu hörrni, nu vill jag att ni ska vända era blickar till Youtube mina vänner, för er som ännu inte sett denna fantastiska video! Rasmus fick nämligen testat på förslossningsvärkar i veckans avsnitt av Gravid vecka för vecka och jag lovar er, ni vill inte missa detta. En något kaxig Rasmus sa innan allt började något i stil med ”En graviditet ( tror han menar förlossning) är som en manlig förkylning!”. Han var inte riktigt lika kaxig efter kan jag säga 😉

För er som vill testa på er partner förklarar jag va det är för en apparat man använder sig utav i slutet av videon 🙂 Det är något alla kan få tag i om man vill ge sin partner en liten upplevelse 😉 In och kika 😀 Den är faktiskt grymt rolig om man får säga det själv 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag ska på Mia ikväll! Hoppas ni får tag i biljetter ??

    Ida 2019-03-15 12:26:10
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!