”Jag som inte vill ha någon babyshower! Kan inte fatta att jag fick detta istället!”

Heeeeej kompisar! Hoppas ni mår hur fint som helst denna måndag! Jag är trött, trött och sliten in kroppen. Kände verkligen av det på yogan i morse, är sjukt stel och verkligen sååå sååå trött! Vid 20:00 gick jag och Rasmus och la oss igår och kollade lite på Walking Dead innan vi somnade vi 21. Haha så trötta båda två efter denna helgen. Och vilken helg det blev. Är så sinnessjukt tacksam och helt varm i kroppen. Att de lyckats hålla detta hemligt är för mig en stor gåta!

Fredagen började med det vanliga, lite yoga följt av fredagsspa och sen städning, som alltid står på schemat på fredagar. Rasmus skulle komma hem lite tidigare, mysigt tänkte jag! Då kan vi börja helgen snabbt. Jag var inställd på en lugn helg, som alltid nu förtiden. Lusten och orken att göra något har helt försvunnit. Jag vill bara ligga och dega i soffan just nu känns det som.

Rasmus kom hem men skulle ganska snabbt efter det iväg på ett möte på jobbet. Jag önskade en goooood macka till lunch när han kom tillbaka samt att han kunde svänga inom ÖB för att se om de hade bra pris på Pepsi Max. sagt och gjort, han åkte och ja la mig i soffan för att vila lite. Men ganska snabbt efter att han åkt kom han hem igen. ”Det blev inget möte” -sa han. Och till min stora besvikelsen hade han glömt att köpa både macka och kolla på ÖB. Typiskt tänkte jag, vad ska man med män till egentligen…. 😛 Så allmänt sur snäste jag väl lite till honom samtidigt som han bad mig komma ut och hjälpa honom att bära in en grejj. Han öppnar dörren och på trappen står Jossan! Min fina fina Jossan! Jag blev så otroligt chockad och det tog en stund inna jag förstod att hon faktiskt stod där. Åkt hela vägen från Stockholm för att komma hit och träffa mig innan bebis kommer. Tårarna kom  och jag blev helt jäkla varm i hela kroppen. Och så Rasmus som lyckats ordna med detta och inte fått mig att ana något alls. Wow! Jossan skrev till Rasmus i Januari och frågade om någon planerat en Babyshower för mig. Rasmus berättade för Jossan att jag inte vill ha någon babyshower och då hade dem istället bestämt sig för att Jossan skulle komma ner hit och hälsa på, som en överraskning! VÄRLDENS BÄSTA ÖVERRASKNING! WOW! <3

Så fredagen bestod helt enkelt av att ta in denna underbara överraskning! Hon hade med sig så fina presenter också. Tulpaner, underbara kläder till Lillis och en powermama t-shirt till mig. Vi åkte och handlade, gjorde pizza till lunch, satt och pratade hela eftermiddagen innan vi skålade i bubbel, beställde pizza och mös i soffan! Världens bästa fredag <3

På lördagen intogs en superhärlig frukost. Färska frallor, juice och frukt. Jag hade planerat att jobba lite denna helgen och till min lycka älskar Jossan att hjälpa mig med allt vad jobb heter. Hon ville gärna hjälpa till att filma till Gravid vecka för vecka så så blev det. Vi åkte till hallarna för att handla saker som behövs i bb-väskan samt lite annat, vi åt en megagod lunch som var en Pokébowl. Alltså har ni inte testat detta måste ni testa. Vanligtvis brukar man ha lax, räkor eller något annat på men då jag inte vill äta rå lax just nu så önskade jag mer mango och avokado på istället. Det blev helt underbart gott!

T-shirten kommer härifrån (Klick!) || Kjolen härifrån (Klick!) || Hårbandet härifrån (Klick!) || Jeansjacka (Rasmus) härifrån (Klick!) || Skor härifrån (Klick!) (PS Mycket av kläderna är från förra året och finns därför kanske inte kvar i sortimentet, alternativ slutsålt)

På eftermiddagen filmade vi nästa avsnitt för Gravid vecka för vecka där jag packar BB-väskan och sen sjönk vi ner i soffan och fortsatte att bara prata! Shit vad jag älskar henne. Vi kan sitta i timmar och verkligen bara prata och vi som träffas så sällan, underbart! På kvällen hade vi beställt bord på Wild West och så blev det. En god burgare och sen somnade vi alla klockan 22. Jaaa hörrni, jag är ingte roligare än så just nu. Men älskar att det accpeteras av mina nära och kära!

Söndagen blev slapp. Vi åt frulle, satt och pratade och fotade lite innan jag körde Jossan till tåget vid 12-tiden. Alltså hjärtat, om du läser detta! tack Tack Tack!!! Vilken helg du gav mig och så mycket energi. Jag har aldrig blivit överraskad på detta sättet innan och det betydde verkligen allt. Älskar dej!

Resten av dagen spenderas ute i trädgården. Rasmus har fixat och donat med huset hela helgen och jag var ute en stund och grejjade i trädgården. Därefter blev det lite våfflor till lunch, vilade i någon timme innan jag mötte upp Millan för en härlig promenad ute på Ön med hundarna. Därefter orkade varken jag eller Rasmus handla så vi beställde indiskt, landade i soffan med några avsnitt av Walking dead, en dusch och somnade så skönt vid 21. Vilken helg. Tack Rasmus och Jossan för detta, ni är underbara! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jadu, en orkar inte mycket i slutet på graviditeten och det är helt okej! Kroppen som säger åt en att vila upp inför kommande förlossning tror jag!? Så himla kul att du fick en annan slags överrasking! Jag fick en babyshower den 19e september och sonen kom med planerat snitt den 25e, och jag hatar överraskningar! Haha.

  Evelina 2019-03-19 07:14:53 https://nouw.com/evelinakiviranta
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Jag är bara glad att de har respekterat att ajg inte vill ha någon babyshower 😀 Det betyder mycket för mig.
   Annars älskar jag överraskningar 😀
   Stort grattis!

   sophiaanderberg 2019-03-19 10:49:27
   Svara
 • Men herreguuuuu vad ljuvligt ???? Så glad för din skull!

  Veronica 2019-03-18 20:09:46 http://hippieshake.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!