Q/A time – Fråga på om allt ni undrar över och få svar i videoformat!!

”Kommer ni filma förlossningen?”, ”Varför vill du inte ha någon babyshower?”, Ska du ta någon bedövning under förlossningen?”, ” I vilken vecka berättade ni om graviditeten för era anhöriga och hur gjorde ni?”

Heeeej mina fina! Wow, landade precis i soffan efter en hektiskt dag! Hämtat 5!paket, filmat, fotat och förberett ett samarbete som kommer upp i nästa vecka samt skickat utkast och förberett ett annat samarbete som kommer i början av april.  Nu kom Rasmus precis hem och jag ska strax påbörja dagens middag, spenatsoppa med kokt ägg! Fy bubblans så gott! Sen blir det soffläge för mig kan jag säga. Ska även köra lite spakväll ikväll då jag inte kommer ha tid för min vanliga fredagsspa rutin imon bitti. Så skönt!

Nu till ert jobb denna kväll hörrni, jag behöver nämligen er ”hjälp” med en liten sak! Eller ja, hjälp och hjälp, jag skulle vilja att ni ställer frågor till mig! I nästa avsnitt av Gravid vecka för vecka tänkte jag nämligen ha en Q/A 😀 Alltså, det avsnittet som släpps nästa vecka. Så ni vill jag att ni ställer alla frågor ni har till mig så svarar jag på dem i videoformat på Youtube i nästa vecka 😀 Det behöver absolut inte handla om graviditeten utan kan handla om allt, allt, allt 😀

Så hörrni, bombadera mitt kommentarsfält med frågor! jag körde en frågestund på Instagram förra veckan och fick lite frågor då. Några av frågorna är dem jag skrivit högst upp, dem komme rjag besvara och så mycket mer 😀 Så kom igen nu, nu kör vi!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hur stor är eran lägenhet på? Letar ni aktivt efter hus eller vill ni bo i lägenhet framöver? =) Är väldigt nyfiken på vilka de vanligaste frågorna är som Rasmus har fått gällande graviditeten/att ni ska ha barn. Det skiljer sig i alla fall rätt mycket för min sambo och mig, om man jämför med vad vi fått för frågor (är i vecka 39). Och så kanske en jättekonstig fråga men hur länge har du haft piercing i näsan? Kram och tack för en superbra blogg!

  Amanda 2019-03-23 10:28:12 http://stoldendance.blogg.se
  Svara
 • Hur ser du på det spirituella? Håller du på med något sådant själv? Kram

  Pamela 2019-03-23 08:48:30
  Svara
 • Alltså jag äääääälskar dina gravid vecka för vecka-videos. Så himla roligt att följa och du är så härlig! ?? Vet att du pratat om vikt i relation till sin graviditet och att man ska säga till sin barnmorska att man inte vill prata om vikten eller lägga fokus på den sålänge allt är bra. Jag är själv i vecka 14 och upplever redan ett fokus på vikten som jag ej tycker om. Uppgav vikt vid hälsosamtalet, vid blodprov inför kub och vid första ultraljudet. Vid blodprovet ställde jag mig bara på vågen och ville ej se, men vid ultraljudet behövde de samma vikt och det var visst ett ”problem” att jag inte visste vad vågen visat. Jag är fine med att kroppen förändras under graviditeten men samtidigt rädd för att gå upp mycket i vikt då jag vet att jag lätt lägger på mig och haft ett ätstört förhållande till mat i flera år pga att jag försökt nå någon slags drömkropp. Att jag fått leva på bröd osv pga illamående (som jag undviker i vanliga fall) gör inte saken bättre… Och jag har gått från att älska styrketräning till att inte orka träna alls.. Nu är inte det här en direkt fråga men jag hade verkligen uppskattat om du ville ta upp ämnet mer i bloggen eller på Youtube. Har du redan gjort det och jag totalt missat ber jag om ursäkt.. ? Ha det bäst och var rädd om dig/er! ?

  Anna 2019-03-22 16:19:57
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Heeej fina du! Åh jag förstår! Vad mer specifikt vill du att jag ska ta upp? ? förstår inte riktigt hur du menar! Att prata viktuppgång generellt vid graviditet? Eller hur fokuset läggs på fel saker?
   Förtydliga gärna vad du vill veta så tar jag gärna ett inlägg på bloggen eller pratar om det öp YouTube ?

   sophiaanderberg 2019-03-22 18:34:07
   Svara
 • Hoppas inte du kommer ta illa vid dig vid frågan förstår absolut om du anser de som privat! men har ni tänkt filma något under förlossningen? Så kul och se er i gravid vecka för vecka, när Rasmus prövar förlossningssmärtor är bland de roligaste jag sett haha! 🙂 <3

  Kelly 2019-03-22 16:12:01
  Svara
  • Svar på Kellys kommentar.

   Haha tar absolut inte illa upp ? Som det står är det en fråga som ställts och som jag kommrr svara på ?

   sophiaanderberg 2019-03-22 18:35:10
   Svara
 • Hur gör du de dagar då du inte är så positiv? Alltså för att bli mer positiv igen! En har ju inte alltid bra dagar så att säga och ibland är det svårt att vända det negativa ?

  Tess 2019-03-22 14:51:41
  Svara
 • Hej jag kommer få tid till ätstörningenheten här i Borås.
  Fick du några hem uppgifter av din KBT.?
  Klarar du att träna ? På gym .?
  Är det yoga som gäller för dig?
  Mvh Evelina

  Evelina 2019-03-22 10:03:07
  Svara
 • Har ni funderat något på EC/babypottning och/eller tygblöjor? Efter att ha haft ett antal nedkissade skötbord och nedbajsade ryggar de första veckorna (sorry för målande bild) fick vi tips om att erbjuda potta / hålla över potta /handfat när hen var liten. Har funkat så bra och sedan de senaste tre månaderna är bajsblöjorna lätträknade, så himla bra. Vi har iofs tygblöjor också, på grund av blöjexem hos både mig och pappan, (supersmidiga allt i ett) men det är ju lite extra tvätt är klart!

  Stina 2019-03-21 20:51:32
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!