Att se sitt eget hem på Hemnet

Jaaa, det har redan spekulerats på Instagram att några av mina följare sprungit på Lillis färdiga rum på Hemnet. Och jaa, det stämmer. Vårt kära hem ligger ute till försäljning !

Detta är nog nästan lika chockerande för mig som det är för er nu men allting har gått så himla snabbt att jag knappt hunnit reflektera eller tänka på det. Hela grejjen har liksom bara sprungit förbi så jag har helt enkelt inte hunnit eller velat involvera er i det förens allt varit klart. Jag hade helst velat bo kvar ett tag till, dels för att jag totalälskar vårt hem men också för att jag inom en väldigt snar framtid kommer föda barn och därav ville ha det lugnt både före och efter, men då det inte bara är jag och Rasmus som bestämmer i detta utan fler som bor i huset så har det därför blivit såhär.

Förr eller senare vill både jag och Rasmus ut på en gård på landet, jag hade dock inte räknat med att det skulle bli riktigt så snart, men ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig.

Jag gråter seriöst när jag ser Lillis rum med alla de fina färgerna och inser att vi inte ska bo kvar längre!  De underbara franska dubbeldörrarna, de ljusa rummen, de vita gamla trägolven, ja, det är verkligen en riktigt pärla och jag har nog aldrig trivts så bra i ett hem som här.  Meeen, ett tag till kommer vi minsann bo kvar och Lillis kommer få njuta av sin första tid i livet av mitt härligt inredda Lillisrum, därav ville jag bli klar med allt, dels för min egen skull men också för man trotsallt inte vet hur länge det blir i slutändan.

Så ja, så ligger det iaf till och för er som sett det på hemnet, japp det är Lillis rum! Jag känner både vemod men också spänning över det som sker. Även om jag önskat att detta skulle ske vid en annan tidpunkt så känns det ändå så spännande att få börja leta hus tillsammans med Rasmus. Vi drömmer om en gård lite utanför stan så det är det vi kommer börja leta efter. Jag vill minsann att Lillis ska växa upp på landet och det pirrar i magen av tanken på det hela. Att få inreda ett nytt hem och köpa vårt första gemensamma hem som en familj, tillsammans. Som bara är vårt.

Ja, det blir nog bra detta med. Jag fokuserar på att inte stressa upp mig, det kommer att lösa sig och bli hur bra som helst i slutändan, det vet jag! <3

Så, bor ni Halmstad och är intresserade av att bo i Fias gamla hus? 😉 Ta en titt här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Det är så kul när man väl hittar sitt hus ? alex o jag firade nyligen 2 år i vårat hus! Det har kommit ut ett jätte fint ställe utanför Holm. Ca 2 milj tror jag det låg på dock. På andra sidan motorvägen ut på landet.

  Ida 2019-04-03 11:25:37
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Jaaaa det känns både spännande och läskigt verkligen 😀
   Tack för tipset!! Kraaam!

   sophiaanderberg 2019-04-03 11:29:36
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!