Helgen! – Det är dags för mig att steppa upp!

 

Heeeej fina ni! Alltså hörrni, jag har nästan liten dåligt samvete faktiskt. Ja, över min otroligt dåliga uppdatering här på bloggen. Och vet ni vad det värsta är? Jag har inte ens något att skylla på. Mer än extrem lathet just nu tror jag… Ja, och ett liv där det faktiskt inte händer så mycket. Jag njuter av att det inte gör det också. Det har liksom stannat upp lite här hemma vilket är enormt skönt för mig just nu. Jag ligger mycket i soffan och spenderar mycket tid framför Rederiet ( fan vad bra det är ) men är också ute en del på altanen och njuter av vårt underbara vårväder. Nu böjar det bli grönt på buskarna och snart blommar vårt underbara japanska körsbärsträd i trädgården. Jösses så härligt. Så ja, denna veckan, i mån om hur jag mår, ska jag försöka steppa upp bloggen lite, jag lovar! Och steppa upp mig själv lite också. Har varit för slö och hängig för länge nu!

Men i helgen har det väl iaf hunnit hända liiite. Så tänkte mig ett litet inlägg om helgen helt enkelt.

Fredag:

I fredags tog jag det lugnt hemma och plockade och donade inför visningen som skulle äga rum på lördagen. På kvällen åkte jag och Millan ut till Gullbranna för en gravidfotografering tillsammans. Vilken underbar kväll det blev. Miljön var perfekt och solnedgången blev underbar. Så galet tacksam över att få bo i Halmstad med alla guldkorn runt om. Här kommer Lillis få den bästa uppväxten!

 

Lördag:

Jag vaknade av Elsa som tyckte jag skulle stiga upp 05:30. Så jag tassade upp och la mig i soffan med några avsnitt Rederiet. Rasmus drog och spelade paddel och jag kröp ner i sängen en timme igen. Sen var det dags att förbereda det sista inför visningen och vi utrymde huset och drog till svärmor och svärfar med alla djuren för att käka frukost.

Resten av dagen spenderades hemma och med en god grillad middag hemma. Vädret har ju varit underbart denna helgen och nu i veckan ska det bli varmare. Äntligen!

Söndag:

Jag vaknade tidigt som vanligt, lite rederiet och sen gjorde jag amerikanska pannkakor som jag väckte Rasmus med. Därefter filmade veckans video för gravid vecka för vecka (hur väl känner egentligen Rasmus mig och va dkan han om bebiser?;)), jag tvättade gosedjur och fixade lite i Lillis rum och sen blev det lugnt och laddade inför en sista gravidfotografering på stranden med Mariette. Som jag saknat denna bruden. Hon som lärt mig massor framför kameran och vi träffas alldeles för sällan men jag är evigt tacksam för den tid vi får tillsammans. Igår va även sista gravidfotograferingen för denna graviditet. Jag är så enormt trött på att föreviga detta nu och vill bara ha ut Lillis 😛 Så inga mer preggophotoshoots nu. Nu blir det endast vila, jobb och uppladdning inför livet med Lillis!

Resten av kvällen spenderades i soffan med varsin glass och fast five.

Härlig helg ändå! NU längtar jag till påskhelgen som komma skall! Påsken är typ min favvhögtid så tänkte jag skulle fixa lite inför det denna veckan 😉

Hur har er helg varit? 🙂

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fia.
  Vet du vad, att bara få vara och njuta av det är en otroligt bra och fin orsak till att bloggen står stilla. Låt den göra det ett tag. Och njut medans du faktiskt njuter. Alla är så stressade och har (förlåt uttrycket) huvudet upp i arslet på sig själva nu för tiden att man varken prioriterar familj eller livet i sig. Men måste få stanna upp och njuta av livet, annars är det inte värt att leva. Och du lever för dig och din närmsta omgivning, inte för att tillfredsställa övriga Sverige med blogginlägg. Njut njut njut. Och gör det när bebis kommer också. Stressa inte över Instagram och blogg. Ta hand om livet! ❤️❤️❤️❤️

  Johanna 2019-04-16 06:37:21
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Fina du! Tack för stödet! Skillnaden är ju dock att blogg och Instagram är mitt heltidsjobb, så precis som alla går till jobbet och måste göra det så måste jag blogga och instagramma

   sophiaanderberg 2019-04-16 11:06:34
   Svara
 • Vart har du köpt toker? ????

  Amanda 2019-04-15 12:31:15
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!