Vad ger ni bort i påskägget i år?

Heeej fina ni och jag välkomnar med öppna armar PÅSKVECKAN och jag och Tessan har njutit av lite påskfrulle här hemma nu på morgonen. Hon hade med sig ett supergulligt påskägg också. Så glad jag är att ha denna människa i mitt liv! Tänk att våra vägar korsades på Instagram och att det bara sa klick och att hon idag är en av mina närmsta vänner. Hon som man kan prata om allt med.

Jag älskar påsken, det är nog faktiskt min favvohögtid. Den sker på våren och man käkar massa godis, whats not to love menar jag!? Igår förberedde jag Rasmus påskägg och gömde det så han inte ska hitta det. Han är en jäkel på att hitta godis och äter det väldigt gärna på morgonen innan han drar och jobbar. Den lillen jäkeln har till och med varit och snattat ur min godispåse som ligger redo i BB-väskan. Ja, då förstår ni liksom nivån på det hela, att han vågar ta i bb-väskan liksom 😉 Han är inte speciellt diskret heller för den delen och lämnar alltid någon form av spår efter sig. Men ägget tror jag inte han ska hitta. Han räknar nog inte ens med att få ett 😉

Dock har jag totalidétorka på vad jag ska lägga i påskägget utöver hans favvogodis. Godis är ju en självklarhet men brukar vilja ge någon liten personlig grejj också. Absolut inget märkvärdigt, mer bara någon liten pryl. Förra året va det en korthållare som använts flitigt. Så, vad har ni för tips? vad brukar ni lägga i era påskägg och vad ska ni lägga i iår? 😀 I slutändan blir det väl en dosa snus 😛 hahaha. Det är ju iaf något som går åt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mina barn ska få lite fruktstänger och lite kex i sina ägg ? Dom Älskart så tror dom blir nöjda ??

  Vanja Ek 2019-04-18 07:10:49 http://nouw.com/vanjaek
  Svara
 • Åh, förra året fick min gubbe ett par små bebissockar med I ❤️ dad på i sitt påskägg. ”Vilka söta sockar” sa han och det tog typ fem minuter om inte mer innan han förstod!!! ?? ”Är det nån pik eller nåt”…. ”Är du gravid?!” Blir svårslaget så i år får han nog en trisslott om han har tur haha!

  Sofia 2019-04-17 22:59:22
  Svara
 • Det finns en rätt festlig bok som heter ”Grattis, du ska bli pappa” av Magnus Reithnrr. Min sambo fick den och tyckte den var kul, trots att han annars inte läser så mycket. Kanske kan vara nåt 🙂

  Carro 2019-04-17 16:50:04
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!