Min påskhelg med ännu ett besök på förlossningen!

Godkväll mina favoriter! Huuur mår ni? Här är det bara fint, landade precis i soffan efter lite mat och bubbelbad hemma hos svärföräldrarna. Jag är helt helt slut kan jag säga. Har nämligen varit vaken sen 04 inatt då jag helt exalterad omöjligt kunnat sova efter att Millan ( min svägerksa) och Trinter fått barn inatt ?Äntligen! Jag trodde dock jag skulle hinna före i lördags, men mer om det imon ?

Här har varit tyst från min sida, dels för att jag velat va ledig och bara njuta men också för att det faktikst varit ganska händelserikt den senaste tiden!  Men vilken påsk, vilket väder! Helt jäkla underbart ?

Skärtorsdagen:

Jag jobbade lite och inväntade Rasmus som skulle sluta lite tidigare ? Vi tog det lugnt hemma innan vi drog hem till Millan och Trinter för att grilla lite och spela plump! Vädret var helt underbart! Jag drack en alkoholfri öl, solen sken, grillen tändes och det spelades sommarmusik. Det är ju detta man väntat så länge på ?

Långfredagen:

Spenderades i solen för min del! Bikinin passar fortfarande så jag hoppade i den och satt och njöt i solen ? Korvgrillning och sen en tripp till Mellbystrand för att säga hej till min moster och kusiner innan vi brassade på grillen igen. Rasmus underbara burgare stod PP menyn ?

Påskafton:

Ja påskafton blev minst sagt händelserik men vi återkommer till der i morgon ? eftermiddagen spenderades hos svärföräldrarna med påskmat och äggjakt. Perfekt ??

 

Påskdagen:

Började dagen med att baka frallor och he Rasmus frukost på sängen! Så mysigt!

Alltså solen har ju visat sig heeela helgen! Så för mig blev det häng i solen innan vi ännu en gång åkte till mellbystrand där mamma, Stefan, mormor och morfar samt lillebror och hans sambo fanns. Det blev grillat, påskägg och massa prat ?

Jag har däckat innan 22 varje kväll denna helgen, såå skönt ?

 

Annandag påsk (idag):

Som sagt, jag vaknade klockan 04 av der lyckliga beskedet att Milan fått bebis! Därefter kunde jag inte sova så kikade några avsnitt av rederiet innan jag fixade lite hemma, smörjde in mig, väckte rasmus och drog ut i solen! Var ut några timmar innan jag gick in för att vila innan vi åkte till Rasmus föräldrar för kvällsmat och bubbelbad. Nu blir det en film i soffan och snart sängen för min del. Så trött!

Men vilken helg ?? Hur har er påsk varit?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åååh stort grattis till Millan? Ge henne en stor kram från mig??

  Rebecca 2019-04-23 11:28:24
  Svara
 • Vilken underbar helg det låter som!!
  Här har solen varit framme hela helgen också, i Skövde så jag har bott på balkongen då sambon jobbat helg.
  Firat lite påsk med familjen o sånt mys , ha en bra vecka ♡

  Angelica 2019-04-22 22:14:24
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!