Härliga vårklänningar!


+ Created with APPRL

Produkterna kommer från Ellos 😀 (Klicka på bilden och buy för att komma till plagget du är nyfiken på:))

God förmiddag fina ni! Mår ni bra!? 🙂 Det är ju fredag trotsallt så jag önskar er verkligen en härlig känsla i kroppen.
Jag är fylld med lite ångest och någon knepig oro idag. kan inte riktigt sätta fingret på vad det handlar om men kroppen känner sig inte riktigt hundra idag. Så jag gör helt enkelt det jag gör bäst när jag känner dessa känslorna, tar dagen som den kommer, vilar och ja, nätshoppar lite. Har länge suktat efter lite nya klänningar till våren/sommaren och äntligen fick de bli lite nytt att klicka hem från collaget nedan. Är helt såld på de vita klänningarna, så lantligt, enkelt och så fint. Det blir nog inte dom jag köper dock utan är extra sugen på den blå klänningen och den svarta kaftanklänningen, visst är dem fina? 🙂 Har handlat mest till Lillis numera så jag tycker minsann jag är värd lite nya klänningar till sommaren 🙂

Har ni en härlig helg framför er? Vår är ganska oplanerad faktiskt. Blir det fint väder vill jag hänga i solen, sen vill jag gärna föda Lillis också men det är ju inget jag kan styra över själv dessvärre 😛 Men ikväll blir et iaf lite grillat och chill 🙂

Blir ni sugna på något av plaggen nedan är det bara klicka på plagget ni gillar så hamnar ni direkt till det 😀
Jag vet ju att ni älskar när jag tipsar om kläder, så är dessa collage något ni skulle vilja se mer av på bloggen ? 😀
Let me know så ska jag absolut ordna det 🙂

Kraaam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jaaa! Älskar din inspirerande stil både på kläder (mest klänningar och kimonos) och inredning. Så ja, gärna fler collage! ????

    Vanja 2019-04-26 17:03:09
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!