Idag mår jag bättre än på länge!

Åhh hej mina vackra läsare! Hoppas ni mår helt underbart bra! Det kan jag, från djupet av mitt hjärta, nämligen berätta att jag gör idag! För första gången på jag vet inte huuur länge vaknade jag med enormt mycket energi, helt utan smärta och krämpor och såååååååååååå glad är jag för det.

Kan liksom inte minnas när jag kände mig såhär lätt innan, kroppen känns liksom så lugn på något vis och det är enormt skönt efter snart 10 veckor med smärtsamma förvärkar så fort jag kliver ur sängen på morgonen!

Har ni haft en fin helg? Vår har varit lugn och skön ( ja jag vet, som de flesta helger numera). Jag hade planerat att vara ute i trädgården och grejja men som tur väl är har det regnet. Ja, anledningen till att jag säger som tur väl är är för att vi verkligen behövde regn här nere. Det är redan flera stora bränder runt om i Sverige pga torka, hur sjukt är inte det liksom!? Då är deg bara April. Klimatet är verkligen skrämmande just nu, det märks tydligare och tydligare. Så jag njöt av regnet både i lördags och söndags, tvättade och städade lite, fixade lite och slappade i soffan framför rederiet. Ja, en bra helg trots vi inte fick gjort något i trädgården. Dock har totalexploderat i trädgården efter regnet. Allt är nästan grönt och det fantastiska trädet i trädgårdens mitt blommar med sina underbara rosa blommar. Vilken lycka!!!

Nu på förmiddagen har Anna från Coracor bärsjalar varit här. Alltså wow vilken kvinna. Hon har tidigare jobbat som inköpare och Doula men startade för något år sedan sitt företag Coracor där hon designar helt underbara bärsjalar. Jag är ju superintresserad av detta och vill väldigt gärna använda bärsjal flitigt. Så hon erbjöd sig att komma hit och berätta om fördelarna med detta och även visa hur man gör och sådär 😀 Mer får ni se på Gravid vecka för vecka på torsdag 😀 Jag filmade nämligen besöket.

Nu sitter jag här och skriver till er samt skickar iväg lite filer och ska snart fota lite och sen får det vara färdigjobbat för idag 😀  Hoppas ni har en helt underbar måndag hörrni.
Hörs imorgon (hoppas jag, vem vet, Lillis kanske kommer ;)), då går vi in i vecka 40 😀

 

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sååå fina kläder (svarta klänningen och leopardcardigan), vart har du köpt dem? 😀

    Kajsa 2019-04-30 21:49:47
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!