Gravid V40 – ” Är det dags att föda barn nu?”

(Bilderna är tagna av underbara Rebecca Nordström (@artbyvidelle)

Heeeeej kompisar! hoppas ni mår bra denna härliga tisdag! Tisdag ja, inte många tisdagar kvar nu som vi har möjlighet till en traditionen. Man kan ju alltid hoppas att denna är den sista 😉 och herregud, Hallåååå vecka 40! 6 dagar kvar till BF liksom, vad hände???

Jag fick höra massor med påstående igår från er me tanke på att jag hade en så bra dag och att kroppen mådde så bra. Tydligen kan det vara ett tecken på att förlossningen är nära enligt många av er. Jaaa, så kan det säkert va men jag våga inte tro på något längre. Haha om alla påståenden och teorier kring det skulle varit sanna hade jag varit morsa för länge sen. Så jag har liksom slutat hoppas lite varje gång. En sak är ju säker, ut kommer ungen. När det blir, jaaa det är nog när den behagar 😛 Jag känner mig klar och jag hoppas Lillis också gör det snart!! 😛

Cravings/Dille: Liiite mer sötsug under denna veckan har det fan varit. Kan bero på det höga sockerintag man fick i sig under påsken också iof 😉 Men ja, jag har känt av lite mer sockersug den senaste tiden. Annars tycker jag inte direkt det är någon skillnad.

Sömn: Jag sover fortfarande som en stock och det är något jag är så enormt tacksam över! Jag vaknar upp utvilad och pigg och har gjort det den senaste tiden nu. Tack snälla för det!!!

Mående: Tjaaa, jag lever fortfarande på gårdagen. Vilken underbar dag det var! Helt fritt från krämpor och smärta heeeela dagen i stort sett. Jag njöt verkligen av att känna mig så pass pigg. Idag är det tillbaka lite till det vanliga igen. Känner mig ganska orkeslös och seg och även lite smärta från och till men inte alls som innan. Jag ha legat och vilat hela förmiddagen och ska nu ta tag i liiite lite jobb sen blir det nog tillbaka till vilan igen.

Kropp: Hahah jaaa alltså vad ska man säga. Oavsett hur många gånger man duschar känner man sig inte fräsch, det mesta är tungt och jobbigt och det är svårt att hitta någon form av skön sittställning överlag tycker jag. Igår skulle jag raka benen och bara det var liksom som ett helt träningspass, jag var helt slut och helt varm efteråt. Hoppas verkligen det var sista gången jag slapp raka mig med en mage i vägen 😛

Övrigt: Nu är det verkligen så overkligt nära. Det är liksom bara upploppet kvar nu sen är Lillis här. Som jag längtar efter att få se och träffa denna lilla person. Jag undrar hur du ser ut, vilken ögonfärg du har, kommer du ha hår eller inte? Jaaa, det känns verkligen overkligt. Jag ser många på Instagram som man följt länge som fått barn nu och det känns sjukt att det snart är vår tur. Eller ja, det känns inte sjukt, mer overkligt på något vis. När jag håller i Millan och Trinters lilla tjej är det svårt att greppa att det ligger en exakt lika stor sån liten bebis i magen på mig. Hur sjuk är inte hela grejjen liksom? Verkligen galen!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!