Ett icke-vettigt-inlägg från en icke-vettig- fia!

Heeeeej kompisar! Hoppas allt är fint med er. Mitt mående är lite som en berg och dalbana just nu. I måndags mådde jag så bra och var så tacksam över att slippa känna någon smärta. Kände mig lätt som en fjäder och liksom svävade fram. Igår…. rörde jag knappt röven från soffan på heeeeela dagen. Jag pendlade mellan att sova och kolla rederiet hela dagen. Kroppen var liksom helt helt slut på energi. Och det är ungefär så mitt liv ser ut just nu. Det svänger, det kan jag lova er.

Idag hade jag tänkt mig att köra Veckans fråga igen här på bloggen men det trillar endast in en jäkla massa frågor kring graviditeten så jag tänker att jag kör ett samlingsinlägg med alla frågor kring just graviditeten typ imon eller i helgen eller nått. När jag har orken till det 🙂

Mitt liv är väldigt händelselöst just nu hörrni. Jag sitter här i sängen och kollar på mina svullna fötter och ska snart ut i köket för att hämta min matlåda. Pokébowl blir det idag. Vi åt det igår och det är ju så satans gott. Jag har gått efter det vegetariska receptet som ligger hos Ica, men denna gången valde jag att ha vanligt ris istället för sushiris då jag tyckte kombon mellan ättikan och sockret blev skitäcklig. Så mitt bästa tips, gör Pokébowl på vanligt ris och toppa med vad tusan du vill. Vi körde på avokado, mango, nötter, sojabönor, rivna morötter och en hemmagjord vitlökssås. Grymt jäkla gott blev det. Ett tips för er som vill käka mer vegetariskt. 🙂

Tja, jag låter väl munnen gå då. Känns som det kommer bli ett sånt inlägg idag. Hörrni, jag får absolut ingenting gjort nu. Jag har fastnat helt i ”vänta – på – Lillis- träsket” och kan liksom inte få något gjort. Det är liksom det enda jag kan tänka på, det enda jag kan vänta på. Hur sjukt egentligen? Det har liksom låst sig helt i skallen på mej de senaste veckorna. Samtidigt är jag ju helt orkeslös och med en smärta som kommer till och från så finns det heller inte så mycket jag kan göra. Vila vila vila. Och vänta vänta vänta.

Men hallå, hur härligt är det inte att maj är här trotsallt? Årets härligaste månad om ni frågar mej. Vi kör en liten tillbakablick i bilder från förra året i maj helt enkelt. Detta blev ju kanon, jag fick till ett inlägg på bloggen även idag. Ett inlägg som verkligen inte handlade om  något vettigt alls. Men ja, sånt är ju livet. Vissa dagar är vettigare än andra och idag är det helt enkelt en icke-vettig- dag hemma hos Fia.

Förlåt om jag är tråkig kompisar, ge mig några dagar, eventuellt någon vecka, sen lovar jag att vara tillbaka till roliga, inspirerande, härliga, sprudlande fia igen. Lovar, ja det gör jag minsann. Nu ska jag äta matlåda. Kika ni på lite bilder från förra maj så länge då!!

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilket jäkla underbart inlägg! Sånt här behöver man läsa ibland också så snälla sluta inte ordbajsa ❤

    Karolina 2019-05-02 17:33:39
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!