Strandstäd!

God söndagskväll bästisar! Hoppas ni mår prima! Jag ville egentligen bara kika in och önska er en härlig kväll och hoppas att ni haft en underbar helg.

Nej, jag har fortfarande inte fött barn heller för den delen 😉 Det är ju den frågan man får mest av just nu så kan lika gärna förtydliga det här med, NOPE! Imorgon är det BF och snart har jag officiellt gått över tiden, det jag trodde jag inte skulle göra 😛 Så fel man kan ha!

Ikväll tog vi en tur ut till Grötvik för att ta en promenad med Märta. Jösses vad jag älskar det stället. Där ute är så fruktansvärt vackert! Jag passade även på att lägga över några papperspåsar i bilen och tog med mig några ner till stranden och plockade skräp längs med promenaden. Brukar ni strandstäda? Eller ja, inte bara stränderna kan ju behöva det, andra ställen också såklart. Det ska jag ta för vana att göra nu när jag är ute, så viktigt för miljön. Det var dock förvånansvärt lite skräp ute just vid den stranden, hejja Halmstad! Kanske också beror på att jag ser allt fler göra detta. Så himla bra!

Det var i vilket fall som helst underbart att komma ut. Det gick sjukt långsamt och promenaden blev inte lång men så härligt att bara få komma ut och andas havsluft. Nu har jag ont. Ont, ont ont. Så nu blir det en dusch för min del och sen krypa ner i soffan 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!