Vi har köpt hus!!!!

Åhh hej igen hörrni! Hur mår ni?? 🙂 Hoppas ni mår fint. Här är det otroligt mycket känslor, jag känner så otroligt mycket just nu och gråter till och från hela tiden. Men har förstått att det är väldigt vanligt och tänker mig ett inlägg kring detta lite längre fram. Här händer så sinnessjukt mycket just nu och jag vill bara dela med mig av allt allt allt. Men Jag lägger lite band på mig själv och vill istället lägga den fokusen på min lilla familj just nu <3

Men hörrni, ännu en fantastisk sak har hänt!! Vi har köpt hus! Alltså maj 2019 kommer vara den häftigaste och mest omtumlande månaden för resten utav våra liv tror jag, och bara underbara saker har hänt!

btrhdr

Ni minns ju att vi la ut vårt hus till försäljning för någon månad sen. Det har blivit sålt, och ja, bara någon dag senare, alltså i onsdags, hittade vi ett hus vi ville ha. Snabbt som fan löste vi lånelöfte, tog en förhandsvining på huset och lyckades alltså vinna förhandsbudgivningen som var mellan oss och en till. Enda sen jag flyttade till Halmstad har jag drömt om att få flytta till Påarp/Laxvik och Rasmus är minsann mästare på att att uppfylla mina önskningar och drömmar. Igår skrev vi på papprena till vårt alldeles egna hus! I Påarp. Ett hus med bara ett stenkast till havet och en helt underbar miljö runt omkring! Wow, det är liksom vårt. Jag kan inte riktigt förstå det alls faktiskt. Det har hänt lite för mycket underbara grejjer på en vecka nu känner jag 😉 Men ja, det kan väl egentligen aldrig bli för mycket underbara grejjer heller.

Så den 1 juli får vi tillgång till vårt alldeles egna hus! Och då ska vi börja renovera. Vi ska nämligen ingte lämna detta huset förens 30 september så vi har några månader på oss att renovera innan vi flyttar in helt och hållet 😀

Vi hörs av mer i helgen hörrni 🙂 Hoppas ni får en fantastisk helg!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Men stort GRATTIS! Både till hus å bebisen! Ser fantastiskt ut! Vilken dröm! 🙂

  Malin 2019-05-20 15:41:38
  Svara
 • Grattis grattis grattis ? Hoppas vi får följa er resa genom renoveringen? (jag bara älskar sånt)

  Mari Elfving 2019-05-19 17:26:25
  Svara
 • Åhhh vad härligt, jag älskar H-stad. Har min syster där och försöker tillbringa så mkt tid jag kan hos henne och hennes familj. Laxvik är fantastiskt och närheten till havet.

  Njut av familjen och planerna med nya huset.
  Kram och trevlig fredag ?

  Lina 2019-05-17 19:38:34
  Svara
 • Men oh grattis till både den lille och husköp! Bor själv i Trönninge och BF mitten på juni. Kanske springer vi på varandra med barnvagnarna ? Påarp är sååå fint 🙂

  Emelie 2019-05-17 19:17:47
  Svara
 • Åh ni kommer få det fantastiskt där! Det är jag säker på ? växte upp i närheten och vill absolut flytta tillbaka när det är dags att starta familj ??

  Fanny 2019-05-17 18:11:14
  Svara
 • Så spännande ?? grattis grattis grattis till er?

  Louise 2019-05-17 17:14:52
  Svara
 • Grattis!! Så fantastiskt ? som Halmstadsbo och hemnetmissbrukare (hehe….) så tror jag mig ha en aning om vilket det kan vara och det kommer bli FANTASTISKT!! Vilken idyll plats att få växa upp på som barn och få starta familjelivet på. Lyx för Märta med när det kommer till alla fina promenader ni kommer kunna ta! Wow säger jag bara, grattis igen – väl värda detta är ni! ?

  Catharina 2019-05-17 15:23:20
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!