Första ”semestern” med familjen!

Godmorgon på er hörrni! Hoppas allt är fint med er denna härliga tisdag 🙂 Solen skiner, fåglarna kvittrar, altandörren är öppen, Elsa sitter nöjd i trädgården, Rasmus och Ingrid sover och jag dricker dagens första Pepsi max framför datorn. Det har varit svårt att få till tid att sitta vid datorn kan jag säga. Jag har självklart förstått att en bebis skulle förändra vardagen men att det skulle vara såhär svårt att få till lite tid vid datorn trodde jag minsann inte.

I alla fall, förra veckan ville jag landa lite, därav lite kass uppdatering som jag nämnde. Det lär fortsätta vara lite oregelbundet här en tid framöver också tror jag just för att jag inte riktigt kommit in i rutin ännu 😀 Men tanken är att jag ska börja så smått denna veckan. Som nu, ett ypperligt tillfälle att få tid att skriva till er 😀 Det och duscha! Jag luktar så oftantligt mycket svett just nu alltså, tror det kommer tillsammans med amningen att lukta lite unket. Jag kan liksom duscha och sen någon timme senare lukta exakt samma 😛

I vilket fall, jag har så otroligt mycket jag vill skriva till er, känslor och tankar som jag känner, så jag vet knappt ens vart jag ska börja. Men det kommer att lossna. Jag kommer in i sånna här perioder ibland, då det bra är så jäkla svårt att sätta ord på allt. Och allt som hänt den senaste tiden är ju som livsomfattande, inte konstigt att det är svårt att sätta ord på det!

Idag ska vi äntligen åka till Värnamo, et ska bli så otroligt skönt. Vi blir borta enda till söndag och vi ska verkligen bara slappa. det har varit full speta sen förlossningen känns det som, besök av alla, husköp och diverse fix och ärenden. Det ska bli skönt att bara andas skogsluft, grilla, gå promenader och umgås med familjen <3

Vi hörs från Värnamo babes!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Sent omsider har jag upptäckt din gravid vecka-för-vecka-kanal på youtube! Sitter hör o v 35 och känner sååå mycket som du gjorde då! Skjut mig liksom!! Så skönt att se dina inlägg och känna att det är ok att vara kräkless! (Ändå är det mitt andra barn, tur som fan man glömmer mellan gångerna alltså…)

  Stort grattis till er fina lilla Ingrid och varmt lycka till framledes! ❤️

  Linda 2019-05-22 13:12:50
  Svara
 • Ha det så fint på semester!

  Tine Worén 2019-05-21 10:16:37
  Svara
 • Wow så vackert! Jag ska föda vilken dag som helst och undrar vad du känner så här i efterhand angående besök och grejer? Kan du önska att ni varit mer själva och haft mindre fix?

  Jessica 2019-05-21 10:04:59
  Svara
 • Välkomna till Värnamo! Hoppas ni får ett par trevliga dagar här 🙂

  K v D 2019-05-21 09:34:16
  Svara
 • Så ytlig kommentar men oj vad fin du är! =))) hoppas ni får en bra vecka i Värnamo. Grattis till husköpet också! Kram. PS vad fint namn ni har gett eran dotter. Vi fick en den 8 april & hon heter Greta.

  Manda 2019-05-21 09:01:55
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!