Är det hit vi ska flytta?

Godmorgon gänget från ett lugnt och skönt Värnamo! Mår ni bra? Jag hoppas det, i det fina vädret ? Galet va varmt det har varit de senaste dagarna! Igår dundrade åskan loss i någon timme här hos oss, väldigt mysigt om ni frågar mig!

Jag har fått så mycket frågor om vart vi är och om det är hit vi ska flytta. Vi befinner oss just nu i vårt sommarhus i Värnamo, så det är alltså inte hit vi ska flytta! ❤ Jag kommer ju från Värnamo ursprungligen och här ute, bland sjö och skog, kan jag alltid hämta energi. Mamma och Stefan bor 10 meter ifrån vårt hus så nu njuter mamma till fullo av att få gosa med Ingrid! Och mamma som hade gjort så fint för Ingrid när vi kom i tisdags. Bäddat den gamla spjälsängen, köpt nya underbara sängkläder och mängder med filtar ? Där sover hon som en stock på nätterna här kan jag lova er!

Så vi har alltså inte flyttat, här njuter vi bara av lite semester veckan ut. På mitt favoritställe!

Gårdagen spenderades hemma i stugan hela dagen. Vi tog sovmorgon, tack Ingrid för det. Åt en god frukost, slappade lite i soffan, tog en promenad och Märta tog ett svalkande bad i sjön. Därefter tog vi en fika i skuggan i trädgården innan ovädret närmade sig. Då skyndade vi oss in och kollade några avsnitt av Finaste familjen innan mormor ( min mormor alltså), mamma och Stefan kom upp och spenderade kvällen här. Ingrid sov nästan hela dagen igår, hon var helt slut, troligtvis av värmen. Så skönt att hon uppskattar att spendera tid i vagnen, så smidigt att kunna natta henne där. Om kvällarna är jag nämligen som fastklistrad i soffan med henne vid brösten, det enda hon kräver då är närhet och mat, närhet och mat ❤

Så hörrni, det var gårdagens och det känns underbart att vi har så passa många fler dagar att njuta av här! Nu ska jag duka fram lite frukost till sömntutan där inne.

Puss på er! ❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Trodde inte man fick bada så nära inpå förlossningen pga infektionsrisk ? eller så är Ingrid mycket äldre än vad jag tänker haha. Blir ju lätt så när man läser bloggar.

  amanda 2019-05-23 12:08:33
  Svara
 • Det ser helt fantastiskt mysigt ut, vad underbart med familjehäng ❤️

  Carro 2019-05-23 10:11:10
  Svara
 • Åh snälla Fia! Vet du vart sängkappan kommer ifrån?! ÄLSKAR den och inte hittat en som passar perfekt hittills 🙁

  Linnea 2019-05-23 09:29:32
  Svara
 • Är det en filt Ingrid ligger på, den vita i babynestet? Tycker det är svårt att veta hur man ska ”bädda” i den ?

  Louise 2019-05-23 09:18:10
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!