Låt oss köra en frågestund!

Heeeej fina fina ni! Jösses, dagarna bara springer förbi verkligen! Rasmus pappaledighet springer förbi framförallt. Som jag njuter av att ha honom hemma. Så glad att han villenoch kunde va hemma lite längre än bara de där 10 dagarna! Det har verkligen både han och jag uppskattat ?

Jag tänkte att OJ, nu har det hänt så mycket nytt här den senaste tiden att det börjar bli dags för en liten frågastund! Och jag tänker att vi kör den här för då har jag möjlighet att svara lite mer utförligt på alla era frågor ? Så ställ frågor i kommentarsfältet nu hörrni. Jag tänker att det kan handla om precis vad som helst, kroppspositivitet, graviditet, förlossning, husköp, renovering, allt.! Och får jag in mycket frågor tänker jag att jag kommer dela upp dem i olika kategorier så alla graviditetsfrågor hamnar i samma inlägg, alla renoveringsfrågor i samma… Ja ni förstår!

Det kommer komma en förlossningsberättelse hörrni, kan tänka mig att det är något ni kommer fråga om! Det kommer på gravid vecka för vecka imorgon samt här på bloggen senare i veckan eller i början på nästa ❤

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej fia!! Hur känns det egentligen att äntligen vara mamma nu? Tankar, skillnader ifrån hur du trodde att det skulle vara? Går det ens att förklara haha? Du är en grym mamma till eran fina lilla dotter och älskar ditt powerkonto o din blogg, älskar också att ni har varit med i fvfv ?? Ja, älskar ju allt du gör haha!! Kram fina du.

  Malva Berg 2019-06-10 07:10:19
  Svara
 • Fråga nr 1: Vad har Ingrid haft och har för storlek på kläderna? Väntar första barnet (v.35 woohoo) och tycker det är jättesvårt att veta hur mycket man ska ha i varje storlek och vad man ska ha med till BB. Fråga nr 2: Om man vill jobba med sina sociala medier, har du några tips? Hur gick det till när du började märka att du kunde leva på dina sociala medier?

  Frida 2019-06-09 20:50:58 http://nouw.com/fridaljungdahl
  Svara
 • Hur fungerar det med amningen? Såg att ni hade en medelaflaska på bordet. Ger ni endast bröstmjölk eller även ersättning? Hur ofta äter hon?

  Fick själv barn för två veckor sedan och har krånglat med amningen. Läst mycket på amningshjälpen men är ändå intressant att höra hur andra gör och hur det fungerat för dem.

  Sara 2019-06-09 18:18:26
  Svara
 • Helammar du? Bröstpumpar du och hur länge har du gjort det? Jag har hört att mjölkproduktionen ökar vid pumpning tidigt, är det något du upplevt? För- och nackdelar med att pumpa helt enkelt 🙂

  Katta 2019-06-09 18:10:55
  Svara
 • Stort grattis till fina Ingrid! Jag har följt dig genom graviditeten och det har varit underbart, jag har själv en liten son som är strax över en vecka gammal nu.
  Jag såg i en intervju att du ger Ingrid ersättning på kvällen. Hur kommer det sig? Hur mycket ger du henne? Ammar du först och så får hon ersättning som ”efterrätt”? Jag är inne på att börja med samma sak men vet inte riktigt hur jag ska göra, när och hur mycket jag ska ge.
  Fortsätt som du gör Fia, du är en stor inspiration! ?

  Emilia 2019-06-02 09:54:46
  Svara
 • Grattis till er fina Ingrid!! Hur känner du dig nu när hon är här? Mer eller mindre generellt orolig än du hade trott? Jag tycker att det var en konstant pendlade första månaderna innan jag vågade börja lita på min egen magkänsla (istället för ex bvc som tyvärr inte hjälpt oss där vi behövt). Trots att man ”vet” vad som är rätt känns det så svårt att lita på det och inte lyssna på andra…

  Petra 2019-06-01 23:22:19
  Svara
 • Hur kom ni fram till valet att Lillis skulle få heta Ingrid? Vill du dela med dig av andra namn ni hade på listan? Jag gillar verkligen namnet men har svårt att vänja mig av vid Lillis, så jag tänker på henne som baby Lillis Ingrid nu, haha.

  Malin 2019-06-01 23:16:21
  Svara
 • Hur slutar man jämföra sig med andra? Jag kan tycka å va fin hon är men hackar sönder mig själv. Jag tycker liksom alla andra än jag själv är fina…

  Amanda 2019-06-01 14:04:52
  Svara
 • Hur tänker du kring viktnedgång efter graviditet? Jag har själv blivit mamma för två veckor sen och har lite ångest över att aldrig komma i mina gamla kläder igen. Missförstå mig inte, jag älskar min son och jag vet att kroppen gått igenom massor för att skapa mitt underverk. Bara svårt att veta om man ska acceptera att kroppen inte kommer komma tillbaka och köpa större storlekar på kläderna eller om man ska Ge det mer tid. Är ändå ett bra tag innan man kan träna ordentligt och jag vill inte gå på diet och riskera amningen.

  Lisa 2019-06-01 11:30:48
  Svara
 • Vad var det mest nödvändiga du fick med dig i BB väskan och var de något du kände att ni kunde skippat att packa ?

  Ida 2019-06-01 10:51:08
  Svara
 • När tog du ur din navelpiercing under graviditeten? Och var de svårt att få i den igen efteråt? (Såg du satt i den igen). Underhöll du liksom piercinghålet under tiden eller något? ?

  Viktoria 2019-05-31 14:17:23
  Svara
 • Jag undrar hur det fungerar med föräldraledighet när man jobbar heltid med sina sociala medier? Om du tar ut föräldraledighet en dag, får du inte uppdatera då? Med tanke på att det är ditt jobb.. eller hur funkar det egentligen? ☺️
  Kram

  Linn 2019-05-31 13:04:19
  Svara
 • Vilken fin och ärlig förlossningsberättelse!

  Jag har en fråga om vad du har i vagnen nu under sommaren?

  Stort grattis till er lilla! ✨

  Rosanna 2019-05-31 08:04:52
  Svara
 • Jag går just nu i behandling för bulimi. Jag vet inte exakt vilken behandling du hade men hade du ett matschemat för det har jag. Om du hade det hur hanterade du att ”sluta följa” matschemat. Exempelvis jag måste titta på schemat och mäta i dl hur mycket jag tar till frukost. Om jag släppe på att mäta ex. Yoghurt till frukost får jag så mycket ångest samtidigt som jag så gärna vill kunna äta normalt men ändå utan ett matschema.. Kanske luddig fråga men undrar mest hur du lyckades komma dit du är idag?

  Lina 2019-05-30 15:49:58
  Svara
 • Hur träffades du och Rasmus? ?

  Lollo 2019-05-30 14:24:07
  Svara
 • Hur visste du och Rasmus att ni var redo för barn?
  Jag har många tankar kring det och jag kan tänka mig att mina inte är samma som måna andras, eftersom jag redan fått äran att vara bonus till tre härliga barn. Men hur kände mig tänkte du/ni innan ni visste?

  Cecilia 2019-05-29 23:56:57
  Svara
 • Tog de lång tid för er att plussa?
  Tack för en fantastisk blogg! ♥️♥️

  Marie 2019-05-29 23:10:47
  Svara
 • Den största förändringen/skillnaden med att bli mamma? Är mammalivet som du hade föreställt dig? ? kärlek till er alla tre! //Bella

  Bella 2019-05-29 21:47:47
  Svara
 • Hej! Har nyligen medans jag skälv va gravid hittat till din blogg. Fick en dotter den 13 maj!
  Jag undrar hur allt går för er med eran lilla tös! Hur funkar nätterna? Hur ofta äter hon? Hur mycket är hon vaken? Är hon mycket ledsen eller mest nöjd? Har ni badat henne än? Har du börjat pumpa och testat att mata me flaska än?
  Hehe många frågor som sagt!

  Caroline 2019-05-29 20:16:55
  Svara
 • Heej! Jag är en tjej på 20 år som precis börjat plugga och jag känner mig bara så vilsen just nu:( jag vet inte vad jag vill i livet, vill jag flytta utomlands? Vad ska jag jobba med? Är jag tillsammans med mitt livs kärlek? Har du något tips på hur jag kan lugna mig själv? Tack för att du är du och för att du sprider massa positivitet!

  Anna 2019-05-29 20:06:34
  Svara
 • Kanske kommer imorgon. Men bästa och värsta med förlossningen? Lyckades du hålla allt positivt? Blev den som du tänkt dig? Har du kunnat ta in att du är mamma än? Måste vara en sjuk känsla. Vill ni ha fler barn? Bästa och värsta med förlossningen? Äter du antidepressiva? Isåfall, hur var det med graviditeten?

  amanda 2019-05-29 18:44:49
  Svara
 • Underbara du, när kommer förlossningsvideon ut hos vecka för vecka? Är såååå spänd! ???

  Linnea 2019-05-29 18:21:07
  Svara
 • Dina bästa kroppspositviva konton att följa? ☺️

  Amanda 2019-05-29 18:06:24
  Svara
 • Hej! Tänkte fråga hur du känner inför din kropp efter förlossningen nu. Fick själv barn för 8 månader sedan och har inte kunnat acceptera förändringarna i min kropp efter förlossningen – förrän jag hittade ditt instagram konto. På bara några dagar har jag vågat mig i jeans och tighta tröjor och jag gillar denna nya Mamakroppen! Shit jag har ju skapat mitt barn! Hur häftig är inte kroppen?!
  TACK för allt du gör! Så många unga och gamla människor du ger mod! ❤️
  Grattis till er och Ingrid (så sjukt fint namn btw)
  Puss och kram ??❤️

  Vinga 2019-05-29 17:47:31
  Svara
 • Fungerar amningen bra? Kommer du köra helamning eller eventuellt börja med ersättning också?

  Du är en härlig person! ?

  Lollo 2019-05-29 17:46:09
  Svara
 • Jag har fattat det som att Ingrid sover i sin egna säng, om det är så, hur fungerar det? Gick det bra direkt? Jag har BF om två veckor och har hela tiden sagt att vår bebis ska sova i sin egna säng, främst pga min oro att han ska skadas i vår säng. Men sen har jag googlat och läst och förstått det som att typ inga bebisar sover själva direkt från början då dom behöver den närheten. Behöver lite pepp på att det funkar, så hoppas jag inte fattat er situation fel ? stooort grattis till er söta dotter förresten <3

  Anna 2019-05-29 17:34:13
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vår lille gosse sov själv första två/tre veckorna i en säng på hjul bredvid vår 🙂 Vi hade också inställningen att egen säng är bäst för alla. Sen några veckor sov han mellan oss pga problemmage deluxe, så fort det ordnade upp sig började han sova i spjälsängen! Vi alla sover bättre då vi inte väcker varandra lika lätt och man slipper vara lika orolig. Gå på din egna magkänsla och testa er fram 🙂 Vissa bebisar ”kräver” såklart att sova på någon, men man kan alltid försöka. Ju tidigare man börjar så de känner sig trygga desto lättare. Det kan vara att låta bebis sova i nestet på dagen och inte bara i famn ex.

   Petra 2019-06-01 23:19:08
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vår dotter sov helst själv från början, i babynest och säng bredvid sängen, det är nog olika från barn till barn.

   Stina 2019-05-30 21:50:53
   Svara
 • Hur snurrade du in på den ”bohemiska” klädstilen?
  Älskar alla klänningar osv du visar upp, men vågar inte riktigt ha det själv, hur kliver man ur sin comfortzone?

  Angelica 2019-05-29 17:16:20
  Svara
 • Grattis grattis igen till er lilla tjej! =) Jag undrar om Ingrid var bestämt/hugget i sten innan hon kom eller om ni hade fler alternativ? Hur stort är erat hus som ni köpte? Två våningarna eller enplan? Kram!

  AMANDA 2019-05-29 17:00:24
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!