Förlossningsberättelse – Video

Årets önskemål och fråga tror jag, kommer vi släppa en förlossningsvideo? Svar ja, typ! Idag kom det upp en förlossningsberättelse på gravid vecka för vecka, äntligen! 😉 Ni är många som väntat och längtat! Så roligt att ni är så nyfikna och vill veta ?

Det kommet dyka upp en skriftlig berättelse hör också hörrni, med lute bilder och så ❤

Oj så trött jag är nu, idag klev vi upp klockan 05 för lite amning följt av en totalt nerbajsad mamma ( jag) och säng! Det blir nog en tidig kväll här ikväll om jag får välja! Snart bakad potatis med tzatsiki och sen lite godis innan jag slocknar. Helt slut!

 

Puss babes!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud vilken fin video du har gjoet! Och så himla bra jobbat. Du har rätt, vi kvinnor är grymma ??
  Jag är själv 25 och har inga barn men är så fascinerad av alla känslor som uppstår kring en födsel osv. Så fint berättat och att du delade med dig av det, samt videoklippen. Stort lycka till Fia ??

  Isabelle 2019-06-04 23:46:08
  Svara
 • Vilken fantastiskt fin filt man skymtade precis i slutet av klippet, varifrån är den? 🙂

  Bea 2019-06-03 15:22:50
  Svara
 • Alltså de känns som att sitta o titta på sig själv! I feel you! ❤️ Min lilla kille blir 8 månader på måndag och jag kände PRECIS som du. Det var det värsta jag varit med om och hur folk kan få fler barn var ett mysterium. ? Och alla känslor utan på kroppen, man kände liksom allt SÅ mycket starkare ?‍♀️ Men så här 8 månader senare börjar jag bli bebissjuk igen, min lilla bebis är ju så stoor nu ? Grattis till er ❤️ Så himla söt liten flicka ni fått ❤️

  Mathilda 2019-06-01 11:45:20
  Svara
 • Åh, sån jävla igenkänning när jag ser din video. Det här att man knappt hittar ord för smärtan, och sedan för lyckan. Så sjukt vad man klarar ❤️ Sa som du, att jag nog aldrig kommer göra om det….här sitter jag med två flickor ? Grattis! ❤️

  Carro 2019-05-31 08:48:47
  Svara
 • Oj, vilken fin, häftig och känslosam video! Blir helt rörd och började själv gråta =) Vi fick en dotter den 8 april och min förlossning känns liknande din. Mina värkar började fredag lunch, de kom varje kvart och sedan på söndagen började värkarna komma tätare & vattnet gick på eftermiddagen. Då åkte vi in och jag var öppen 4 cm. På måndag morgon kom hon. Sjukt hur man på något sätt orkar men samtidigt så coolt! Kram på er <3

  Amanda 2019-05-30 19:00:36
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!