Förstår ni hur skönt det är att kunna röra sig igen!?

Glad fredag favoriter! Vad har ni för härliga planer för helgen? För vår del blir det faktiskt lugnt tror jag, ikväll ska vi grilla lite och imorgon kväll ska vi hem till Millan och trinter! Där i mellan ska jag försöka få till lite städning här hemma och tvättmaskinen går numera i ett ?

I förmiddags tog vi oss ut på en så galet härlig promenad! Förstår ni hur skönt det är att kunna röra sig igen!? Att kunna röra sig utan smärta. Som jag har saknat att promenera, ja överhuvudtaget att röra på mig. Jag har liksom legat fastklistrad i den soffan i såååå jäkla många veckor nu pga smärta så det var verkligen en frid att få dra på sig träningsbrallorna och dra ut på en timme promenad i det något varmare vädret.

Angående träningstightsen! Låt oss ta en minut och njuta av dessa. Har man inte dessa ska man skaffa dom! Höga i midjan, mjuka i tyget och blir inte genomskinliga. Jag hoppas dem väljer att göra dessa i fler färger och mönster, dem är en dröm!

Tightsen hittar ni här (Klick!)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!