Livet från nuet!

Godmorgon mina fina fina babes! Måndag och juni. Herregud vilken känsla! Det största som händer denna månaden är väl det faktum att jag om två veckor (den 15 juni) fyller 30!! Jösses, thats pretty big!! Jag har dock fått ställa in min 30 års fest som jag skulle ha samma dag, det blev helt enkelt för mycket med bebis, tillgång till hus och påbörjad renovering + fest. Dessutom blir det roligare att ha festen i det nya huset när det är färdigt, även om det kommer att bli någon månad senare 🙂

Wow, jag tänkte jag skulle kört min helg i bilder idag, går igenom telefonen och inser att hoppsan, jag har typ tagit noll bilder från helgen. Sen Ingrid kom har jag blivit grymt bra på att njuta av nuet, och bara vara här och nu. Samtidigt tycker jag det är megajobbigt att inte ha några rutiner. Så, samtidigt som jag njuter enormt mycket av nuet känns det jobbigt att mina gamla morgonrutiner och jobbrutiner inte längre kvarstår. Motsägelsefullt, Ja! Rimligt, Ja men faktiskt!

Men jag försöker att släppa det, denna veckan är Rasmus sista vecka på hans föräldrarledighet och jag tänker njuta till max. När han sen börjar jobba kommer nog rutinerna av sig självt tror jag och jag riktigt längtar efter att få komma igång med allt igen, med Ingrid vid min sida. Vi kommer bli världens bästa team, jag och hon 🙂

I veckan tänker jag få upp min förlossningsberättelse i text här på bloggen med lite bilder och så. Sen ska jag bli bättre på att fota min vardag igen, jag lovar 😀 Så det blir lite roligare att kika in här på bloggen igen för er del 🙂

Dock är jag otroligt stolt över mig själv att jag lyckats koppla av så mycket som jag gjort. Det har verkligen varit underbart skönt då jag periodvis är ganska nere. Det är så viktigt att leva i nuet hörrni, det låter så jäkla klyschigt men livet är nu. Det kommer liksom inte tillbaka, så njut! <3

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Känner igen det där med telefonen. Första veckorna efter Luke föddes så va jag nästan okontaktbar. Kunde svara på meddelanden flera timmar efter jag fått dem vilket inte är likt mig. Men så skönt ändå, jag kände inte något behov av att ha mobilen nära ens. Tänk att en sån liten människa kan få en att ändra sina rutiner och egna behov så snabbt ❤?

    Ida 2019-06-05 08:43:03
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!