Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

4 juni 2019

 

 

Heeeej fina ni! Hoppas allt är bra med er och att solen skiner på er 😀 Här är det underbart varmt idag! Hela 30 grader. Idag har vi haft sista mötet på banken, nu  är allt färdigt inför husköpet och vi får tillgång till det redan nästa vecka, hur sjukt!? ( Ja, det var den 30 vi skulle fått det först men det blev ändrat). Så nästa helg firar jag alltså både 30 års dag och att jag blir husägarinna. Galet. Men så tacksamt. Jag är så glad att det löste sig så bra för oss. Jag som känt sån stress och oro kring allt med husförsäljningen. Så tacksam att det löste sig sig lugnt och helt perfekt.

Igår var det en sån där riktigt lagom dag ni vet. Lagom varmt ute. Så jag tog på mig min alldeles perfekta gula klänning, tog Rasmus i ena handen och vagnen i andra och traskade ner mot stan. Där hämtade vi paket, postade lite papper, kollade i lite butiker, köpte vin inför helgens festligheter och tog en glass på torget. Så härligt.

Det har varit så enormt skönt att ha Rasmus hemma så här länge men nu kan jag ärligt säga att det ska bli skönt att återgå till det vanliga i nästa vecka. Rasmus börjar jobba och jag och lillkorven ska vara hemma själva för första gången med start på måndag. Det ska bli skönt att äntligen få påbörja vårt vardagsliv nu, jag känner mig supertaggad på det. Jag har en hel del jobb att ta i tu med också och det ska både bli spännande och skönt att se till att få in en rutin på det 😉

Vi avsluta vår gemensamma föräldrarledighet på bästa sätt. På fredag åker vi till Värnamo över helgen för att fira min födelsedag ( 30 nästa helg) och min mormors födelsedag. Mys!

Puss!! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!