Ensam med Ingrid!

Godmorgon i regnet fina ni! Halmstad bjuder på ashöstigt väder idag. Från megakvavt igår till skiiitkallt idag. Konstigt hur det kan svänga så. Idag ska jag vara mammaledig, en sån typisk mammaledigdag som jag föreställer mig att det liksom är. Jag ska hem till Millan, ta med mig kladdkakan som blev över från gårdagens grill med vänner och hänga där idag. Antar väl att vi kommer fika och snacka skit, typ 😛 det är väl det man gör när man är mammaledig? 😉

Igår var min första dag hemma själv med Ingrid. Rasmus började jobba och vi hade hela dagen hemma för oss själva. Jag ska erkänna att jag kände mig otroligt nervös på söndagskvällen. Hur skulle detta gå!? men hörrni det gick så bra! Vi åkte och hämtade mat, gick på promenad i vagnen med Märta och hängde mest inne. Ja ni vet en sån klassisk mysdag. Det känns ju så naturligt nu på något vis, att hon är en del av oss, vad skulle man annars göra om dagarna. Jag lyckades till och med få lite annat gjort medans hon låg och sov och jag var så stolt över mig själv när jag ringde till Rasmus och berättade att förta bilturen för bara henne och mej var avklarad. Jag vet inte hur det är med er men jag blir sjukt stolt över mig själv när något jag känt lite oro och nervositet över bara går så himla bra! 😀

Jag bjuder på lite bilder från vår fantastiska helg hemma i Värnamo. Fredagen var verkligen helt magisk. Solen sken och 30-års kalaset hölls ute på trädäcket med mat och dricka. Jag tog med min yngsta kusin på en promenad med vagnen för att få Ingrid att sova. Kvällssolen sken sådär härligt mellan träden, vi passerade blomsterfyllde ängar och jag bara njöt. Fan vad underbar sommaren är. Svensk sommar är verkligen något alldeles alldeles speciellt.

Puss! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!