Min 30 års dag!

Heeeej fina ni! Och glad måndag på er. Här skiner solen och jag har precis käkat lite lunch. I morse tog vi en så skön promenad på 40 minuter och nu sover Ingrid i vagnen en stund. För min del blir det dags att börja rensa lite idag. Jag ska ta tag och rensa rejält i min garderob inför flytten nu, ja, inte bara garderoben utan allt. Men idag ska jag börja med garderoben tänker jag 😀

I lördags hände det ju något hörrni, jag är numera på andra sidan det härliga 30 sträcket. Känner ingen större skillnad ska jag ärligt säga, mer än att jag känner mig nöjd. Jag har verkligen allt jag kan önska mig, min alldeles egna lilla familj, föräldrar och svärfamilj, hus och ett jobb jag älskar. Jag hade inget jag kunde önska mig mer. Jo, en ny kamera att föreviga alla dessa underbara stunder med, för föreviga, det vill man. varje liten minut.

Rasmus sa åt mig att packa väskan för en natt. jag hade ingen aning om vart vi skulle. Men vi åkte och vi stannade till på vägen för att köpa frukost som skulle intas i vårt nya hus och dess trädgård. Där satt vi och njöt av den otroligt lummiga och enorma trädgård som jag snart kommer se varje dag. Jösses så glad jag är för huset, det kommer bli underbart och jag längtar så mycket tills det är färdigt. Här får ni även en liten skymt av huset. Tänkte visa er imorgon hur det ser ut invändigt nu innan renoveringen 😀

Efter en underbar frukost med mängder av frukt begav vi oss mot hemlig destination. Dock hade Rasmus försagt sig under frukosten och nämnt att vi skulle träffa mina föräldrar  😉 Dock inte vart. Men, bilen tog oss till det gulligaste lilla stället utanför Värnamo. Smedjans Café och butik i Möcklehult. Ett alldeles idylliskt Café med så god mat. Där möttes vi av mamma och Stefan och en så god lunch som väntade. Ska ni dit, käka torsken och kladdkakan. Såååå gott 😀

Därefter begav vi oss hem till vårt sommarhus där det skålades i bubbel och grillades på kvällen. En lugn, skön och sååå mysig dag. Att få spendera den men människor man älskar, kärlek. Tack Rasmus, mamma och Stefan för detta. Jag älskar er!

 

Till en början hade jag planerat en 30 års fest denna dagen. Men när Ingrid kom och vi köpte huset kändes det som det blev alldeles för mycket. 30 års festen kommer istället bli i det nya huset i slutet av sommaren. 😀 Drömmen!

Det var min underbara helg hörrni, och min stora 30 årsdag. 😀 Vad har ni gjort?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken mysig helg! Älskar din blogg <3

    Linn 2019-06-17 18:13:21
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!