Glad midsommar!

 

God förmiddag på er och glad midsommar såklart!! ?

Idag hänger vi ute i huset, Rasmus fortsätter rivningen och jag, ja, jag strosar runt. Vattnar, smakar på solmogna jordgubbar och njuter bland blommor och växter. Jag som aldrig någonsin uppskattat växter och blommor totalälskar det numera! Fatta att kunna sticka ut i trädgården och hämta in jordgubbar till frukosten, eller ännu bättre, blåbär från den enorma blåbärsbusken till morgonens smoothie. Sån lyx!

Jag längtar tills jag kan börja röja i trädgårdslandet och till nästa år börja så och plantera ?

 

 

Igår band vi kransar dagen till ära och såklart blev det med blomster från trädgården, jasmine och rosor! Kvällen spenderas i blommigt hemma hos Lillån och Trinter med vänner. Mys!

Idag har jag också filmat en renoveringsvlogg som sista avsnittet på Gravid vecka för vecka som kommer upp på torsdag! ? Då ni är många som önskat att jag ska fortsätta med youtube efter det så har jag börjat överväga det. Anledningen till att jag tvekar är att det är otorligt mycket jobb med det, mer än vad man kan tro med att redigera och klippa vloggar och det blir så tråkigt om det inte är någon som tittar efter allt det jobbet. Men kanske det blir succé denna gången? ?

Nu ska jag ta och plocka lite av de mogna Jordgubbarna innan Ingrid vaknar. ❤

Glad midsommar! ?

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!