En midsommarhelg!

Heeeej fina ni. Hoppas ni haft en härlig långhelg. Här har vi fått njuta a v tid i det nya huset, renovering, härliga kläder, blomsterkransar, underbara vänner, barn och bebisar och varandra. Jaa den har varit så mysig och välbehövlig.

Ni anar inte hur mycket vi längtar till nya huset nu. För varje kommer vi ( och när jag säger vi menar jag Rasmus ;)) steget längre med renoveringen och även steget närmre inflytt. Galet. Det kommer bli så underbart fin när det väl är klart. Denna veckan fortsätter Rasmus med det han håller på med och vi ska även ner till Ikea och beställa kök. Rörmokare och snickare ska också komma för att fixa toan med nya rör samt att det ska tas ner lite fler väggar. 🙂

Vår midsommarafton spenderades först ute i huset där jag hängde i trädgården, vattnade lite blommor och fixade med det jag kunde. Nästa gång ska jag ha lite oömma kläder på mig och börja röja lite i trädgården 🙂 Framåt eftermiddagen vankades det midsommarmiddag med goda vänner. God mat och heta diskussioner summerar väl kvällen rätt bra. Konstigt nog hamnar vi alltid i väldigt hetsiga diskussioner när vi 6 umgås, undrar varför 😉 haha. I alla fall, en supermysig kväll precis i min smak.

 

( För er som undrat om min midsommarklänning är den gammal från en butik som heter Nordic Safari, Kimonon hittar ni hos Trend House) 

Midsommardagen spenderades hemma, jag städade lite och började så smått packa ner saker i flyttkartonger. Jag tänker att det är smart att börja flytta med sig lite småsaker redan nu, så slipper man ha allt när det väl är dags 😀 Sen va det grillning hos svärisarna och gårdagen spenderades i huset med matleverans till de arbetande killarna och dopplanering 😀 Men mer om det längre fram 😉

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Skulle vara roligt om du ville börja med en egen you tube kanal. Saknar dej efter du slutade med gravid vecka för vecka. ?

  Birgitta Moberg 2019-06-25 09:52:10
  Svara
  • Svar på Birgitta Mobergs kommentar.

   Åh vad kul!Jag har en egen youtubekanal men är inte aktiv på den just nu men överväger att bli det 🙂 Tack för din fina kommentar, så roligt att du har uppskattat vårt deltagande 😀

   sophiaanderberg 2019-06-26 11:43:55
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!