Vi har valt kök!

Heeej fina ni! Först och främst vill jag tacka er. Tack för all kärlek ni dagligen ger mig. Vilket jobb man har! Att få ha så fina människor runt mig dagligen. Och tack för all kärlek på gårdagens blogginlägg, ni är underbara! <3

Nu är renoveringen av huset i full gång! De väggar som ska rivas är nere och kvar har vi ett enda enormt rum som ska bli kök, matsalsrum och allrum och det kommer att bli så grymt bra!! Nu har Rasmus semester och har möjlighet att spendera mycket tid där ute där ute också. Så nu ska det börjas sättas gips på väggarna och sen ska det målas/tapetseras för att sen lägga golv 😀

I helgen fick vi även beställt köket! Vi var ju nere på Ikea i förra veckan och fick köket uppritat. Vid det tillfället var vi ( Rasmus i detta fallet men jag hade gått med på det) inne på svart kök och ritade upp exakt hur vi ville ha det. När vi kom hem så gjorde jag ännu ett försök till att övertala Rasmus att inte ha svart kök. Jag har ju fått höra av andra som har det att det är ett helvete att hålla rent! Det är supersnyggt verkligen. Men ett helvete rent ut sagt! Så, genom att hota med att det blir Rasmus som får gnugga och gno och sköta köket förstod han nog problematiken i det och vi bestämde oss där och då för att köra på ett klassiskt vitt kök.

I lördags var vi nere på Ikea och ritade om samt beställde och det blev från serien Bodbyn. Ett lite lantligt kök i modern tappning kan man säga. Och det kommer bli sååååå snyggt med sättet vi ritade upp det på samt den enorma köksön som ska få dela upp köket och matsalsrummet! 😀 Så köket kommer, om allt går som det ska, i nästa vecka 🙂 Och sen kommer bänkskivan någon vecka efter det! yay!

Ska ta lite nya bilder nästa gång jag är det så ni får se vad som har hänt 😀

 

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har detta kök i grå färg? Så fint är detta kök i båda färgerna?

  Carina Hallberg 2019-07-04 21:58:07
  Svara
 • Va roligt! Det köket har vi ? sååå nöjda! Ska bli spännande att följa renoveringen.
  Kram

  Sandra 2019-07-02 23:10:27
  Svara
 • Åh det kommer nog bli toppen!! Vi körde också på bobdyn och är så nöjda 🙂 låter topen med köksön också ?

  Caroline 2019-07-02 15:42:59
  Svara
 • Alltså åååh vill så se när det blir klart!!
  Och vill göra om köket här hemma haha?

  Johanna 2019-07-02 14:28:11
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!