Vår dag genom nya kameran!

God kväll hörrni! Idag har här regnat hela dagen och vi har hållt oss inne. Dagen har gått i ett och nu tog Rasmus över för lite matning och nattning. Ikväll skulle jag egentligen befunnit mig på Brottet och avnjutet Gyllene Tiders sista turné men Ingrid har varit lite krånglig med flaskan någon kväll här nu så det fick helt enkelt hoppas över!

Inatt har vi fått sova helt utan uppvak fram tills klockan 06:30… helt jäkla galet! Då va brösten sprängfyllda och Ingrid avnjöt lite frukost innan hon härligt somnade om till klockan 10 igen. Jag tränade mammacore, körde en ny morgonrutin med mina böcker och min nya kortlek, städade och förberedde lite inför fotograferingen. Ingrid vaknade, käkade lite, hängde lite i gymmet för att sedan ta en powernap till innan Mika kom!

Vilken dag vi fått ändå! Dagens höjdpunkt var dock helt klart fotograferingen. Kommer bli så fina bilder. Mika fotade ju helt fantastiska bilder på mig när jag var gravid så jag kan inte tänka mig att dessa skulle bli något annat än just underbara!:D

Och som ni har frågat och väntat hörrni! Min nya kamera! Japp, how I love it. I början av veckan damp den ner i brevlådan och jag har sedan dess testat mig lite fram och jag älskar den. Samtliga bilder i detta inlägg har tagna med kameran. Min nya Nikon D5600. Nu har jag långt ifrån koll på alla funktioner men det lilla jag testat hittills så älskar jag den. I beställningen la jag också till ett Nikor DX 35 mm objekt (vad det nu innebär) så nu har jag 3 olika objektiv att köra med. Lyckan! Äntligen älskar jag att fota igen… Ett intresse som försvunnit lite men som nu, äntligen har kommit tillbaka 😀 LOOVE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!