Helgens packning och nytt i huset!

Jösses va snabbt veckorna går! Det är ju helt helt helt sjukt! ?  Måndag igen och det känns som det nyss va måndag! Ursäkta min frånvaro här, jag är själv med ingrid större delen av tiden nu när Rasmus är i nya huset så det blir svårt att hinna med vissa dagar men jag gör verkligen det bästa jag kan. Måndagar och tisdagar är jag mammaledig så då försöker jag få gjort det jag kan här hemma och umgås med vänner för att sen lägga fokus på jobbet de andra dagarna, det funkar rätt bra tycker jag 🙂

I fredags käkade vi lite tapas och kollade film, jag är så galet trött på kvällarna just nu!  Och resten av helgen var mamma här och vi fick massa gjort! Hela köket är nu nedpackat och utrensat förutom det vi kan behöva använda här hemma tills vi flyttar. Och idag tog rasmus med första flyttlasset till huset. Skönt att kunna göra detta lite pö om pö, så är det bara de största grejjerna som behöver flyttas dagen vi flyttar in 🙂  Vi fick även gjort hela källaren! Alla grejjer där nere är nu omorganiserat och utrensat och uppdelat. Det som ska behållas och det som ska skickas till Erikshjälpen. I nästa hus ska jag ha ORDNING, väl organiserar bland både de grejerna som vi använder och det som ska förvaras. Det har jag lovat mig själv, och mamma 😉

Idag har vi varit och fikat och käkat lunch med några kompisar och sen svängde jag förbi huset där Rasmus ca i fullgång med att sätta gips på taket. Han har även rivit ut garderoben i vårt sovrum då det ska ersättas med en platsbyggd öppen garderob istället ?Herregud vilket kaos där är! Jag kan knappt se ljuset i tunneln just nu men åh, det kommer bli så grymt bra när det är klart! ?

På torsdag kommer köket också och det tänker jag att vi ska börja sätta ihop direkt. Och i veckan ska vi börja kolla färg och tapeter ? Nu börjar ju snart det roliga!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!