Gnällig dotter och 2 månader som morsa!

Hej Godingar!

Nu har jag suttit i tre timmar denna förmiddag och försökt skriva ett inlägg till bloggen men kommer ingen vart alls. Ingrid är gnällig idag och vaknar så fort jag lägger henne någon annanstans än i mitt knä ? Hon käkar lite, somnar, gnäller lite, käkar, somnar och gnäller. Så ja, en mindre produktiv arbetsdags lär det bli för min del antar jag!

Idag är det den 11 vilket innebär att Ingrid blir hela 2 månader idag! Helt helt sjukt! Jag hade tänkt berätta lite om mina två första månader som mamma. Hur har det gått? Hur har jag mått och hur mår jag?  Har jag landat?

Ja hörrni, mer om det imorgon får det bli, hoppas ingrid är på lite bättre humör då ??

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!