Helgen i bilder!

Heeeeej hörrni! Har er helg varit fin? Min har varit helt helt underbar. Egentligen har jag inte gjort något speciellt mer än att koppla av och det har varit så skönt. Käkat god mat, promenerat och fått umgås med min mamma. Finns inte mycket som slår det.

I lördags packade jag in mig, Ingrid och Märta i bilen för första lilla semestern själva för mig och Ingrid. Stefan skulle komma ner och hjälpa Rasmus i nya huset så då passade jag på att åka hem och spendera lite tid med mamma. Ingrid sov heeeela bilresan hem till Värnamo och större delen av dagen hemma också för den delen.

Alltså det är något speciellt med vårt sommarhus alltså, som jag älskar det. Jag går in i totalt avkopplingsmode och blir nästan helt förslappad. Jag glömmer bort omvärlden helt och njuter så galet mycket. Så skönt att få hänga med mamma och Ingrid, guld värt att få spendera så intensiva dygn ihop. Även om vi bor en bit ifrån varandra så älskar jag att vi ses under längre perioder när vi väl ses.

På lördagen tog vi mest det lugnt, pratade, käkade underbart god lasagne och pratade ännu mer. Första natten själv med Ingrid gick hur bra som helst, hon sov genom hela och vaknade på sitt strålande humör på söndagen.

På söndagen tog vi en morgonpromenad med vagnen och alla hundarna sen drog jag igenom några avsnitt av Rederiet medans Ingrid sov och i väntan på att Rasmus skulle komma. Lite senare kom min bror och Izabella på besök, jag gjorde min potatissallad, Rasmus och Stefan grillade och sen käkade vi ute på altanen. Alltså svensk sommar.

När Ingrid hade somnat tog jag och Rasmus med Märta ner till sjön. Det doftade ljuvligt av de vackra vita blommorna hela vägen ner till sjön. Hjälp vilka flashbacks jag får. Huset som min mamma och Stefan bort i har vi haft sen jag var sex år gammal. Alla somrar sen dess har vi spenderat där. Alla kvällsbad, alla hölass man har åkt. Åh så jag älskar det. Jag är så glad att Ingrid kommer få spendera sina somrar här, granne till sin mormor och morfar <3

Vi fotade lite och jag funderade på att bada. Har ännu inte badat iår men jag skippade det. Det var ingen varm kväll så det får bli nästa gång 🙂

Igår fick Rasmus sovmorgon, jag drack iskaffe och kollade Rederiet och framåt lunch packade vi ihop och körde hemåt Halmstad igen. Så härliga dygn! Det får det bli snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!