Soulsisters

Har ni några själasystrar? Alltså någon i er närhet som ni bara förts ihop med av en slump, alltså inte en familjemedlem eller någon klasskompis utan någon som du av en händelse förts ihop med, som känns så självklar, som att ni känt varandra för alltid, och som liksom är sammankopplad med er? Som att vägarna bara korsats och det har varit meningen att dom skulle göra det.  Svårt att förklara vad jag menar men ni som har detta, ni vet vad jag snackar om!

Tessan och jag träffades för 2 år sedan! Då hade hon skrivit till mig på instagram när skickade ut frågan om vart man kan köra bäst Yoga i Halmstad. Vi träffades på Spis och Del en gång och käkade lunch och efter det så har hon bara varit så självklar! Det visade sig att hon, precis som jag, älskade allt som har med attraktionslagen att göra och tror stenhårt på det. Hon, precis som jag, tror verkligen att livet är till för att levas och drömmar är till för att uppfyllas. Vi kan ses och prata i timmar, tiden glömma bort och när vi väl tittar på klockan kan det ha gått timmar.

Igår fick jag spendera en heldag med henne. Hon kom hit för en kaffe men åkte hem på kvällen  efter en heldag med prat och ett efterlängtat tapashäng på kvällen. Är så glad att Ingrid får ha en så inspirerande, omtänksam och driven tjej i sitt liv!

Denna typer av systrar tror jag finns på avstånd också. Man måste inte ha träffat personerna man känner så för. Frida Skattberg eller ”Baka med Frida” som hon heter på Instagram är en sån person. Vi har under flera tillfällen dragit exakt samma kort i våra kortlekar unde morgonrutinen och jag har länge upplevt att det känns som vi känner varandra, helt utan att vi ens träffats. Den dagen vi ses kommer det förmodligen kännas som vi redan träffats HUR MÅNGA GÅNGER som helst! För det är bara så det känns. Vissa har man bara den andliga kopplingen till. ❤

Det är så häftigt hur universum funkar! I morse när jag körde min morgonruton drog jag ett kort ur min kortlek som stämde så jäkla brs överens med hur jag idag känner. Just nu känner jag så jävla mycket power. Jag är så galet stolt över det jag åstadkommer just nu, dels jag och Ingrid men också vi som en hel familj! Kortet löd ” Make sure you got your own back” och det symboliserar så mycket det som jag jobbat med i så många år nu, självständighet, att inte va beroende av någon annan än mig själv. Och det är precis det jag känner just nu, jag klarar allt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det är så himla häftigt att man kan ”höra ihop” med en annan människa. ^^

  Wilma 2019-07-29 18:49:00 http://lagamobilen.se/reparera-samsung/
  Svara
 • Det var så jag och min bästis hade det när vi var lite yngre. Nu ser det tyvärr annorlunda ut sedan jag fick barn och hon blev diagnostiserad med PSOS och fertilitetsbekymmer. Det påverkar tyvärr vänskapen mycket, vilket känns så ofantligt tråkigt.

  Linda 2019-07-22 18:59:20 http://lhsmaskiner.se
  Svara
 • Ja det där är så spännande… Jag har en själasyster, så så roligt då ålder inte heller spelar någon roll alls.
  Gått runt o funderat lite på detta senaste o så satte du ord på det 🙂

  Agnes 2019-07-21 12:33:05 https://nouw.com/morningsun
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!