Sneakpeak och frånvaro!?

Alltså min blogg är så knepig ibland! Ibland när jag lagt in bilder i förväg så försvinner texten i hela inlägget och så måste det blivit i mitt förra inlägg där jag helt enkelt beskrev att jag skulle ta semester ? Såg nu att all text försvunnit i förra inlägget och jag dubbelkollade det först nu! Ber så mycket om ursäkt för min frånvaro då ? Men de flesta av er har kanske förstått att jag haft semester! Semester för att flyttpacka och fixa iordning inför flytten!

Imorgon räknar jag med att vara tillbaka som vanligt igen hörrni! Och då kommer ni få en update vad jag har haft för mig de senaste veckorna samt lite nytt från det nya huset. Ovan har ni en liten sneakpeak ?

Hörs imon!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Asså så fint golv? hade med det så i mitt hus, älskar det ?

    Louise 2019-08-04 17:30:13
    Svara
  • Så fint golv ? va är de för märke och vad heter de ??

    Annika 2019-08-04 16:04:47
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!