Som jag har längtat!

Som ni vet älskar ju jag Astrid Lindgren. När jag var gravid och hade som ondast spenderade jag mina dagar med att plöjja igenom mina favoriter. Högst upp på listan står Saltkråkan, helt klart. Har alltid drömt om en så idyllisk sommar i någon skärgård någonstans. Inte långt därefter kommer Barnen i Bullerbyn och Bröderna Lejonhjärta. Och ja, resten såklart. Älskar allt!

Förra veckan fick jag spendera två dagar bland alla hennes sagor. Jag blev som barn på nytt kan jag säga. Jag älskar Astrid Lindgrens Värld och Ingrid ska minsann få växa upp med hennes starka sagor som förebilder. För visst finns där otroligt dolda budskap i nästan alla karaktärer. Starka tjejer som Pippi, Ronja och Madicken. Hon var före sin tid och jag önskar så att jag hade fått chansen att träffa henne. Wow!

Att Ingrid var på sämre humör kunde dock inte hjälpas. Vagnen var INTE populär, hon vill numera vara med och se, inte ligga i någon tråkig vagn och vila. Sjalen funkade absolut, men ville hon inte sova så var inte den heller så poppis 😛 Men det gick bra och vi hade så mysiga dagar tillsammans med Millan, Trinter, Alea och Wilja.

Första dagen höll vi oss runt Villa Villerkulla och i Mattisskogen. Här hade vi fullt upp med att ta han dom en gnällig bebis så kunde inte direkt se några shower men det behövdes inte. Bara att vara där räckte.

 

Min fantastiska klänning kommer härifrån (Klick!)

 

På eftermiddagen checkade vi in i vårt otroligt mysiga stuga. Ett litet missförstånd kom vi på dagen innan vi skulle åka. Jag som trott vi bokat en stuga med flera rum, så fel jag hade 😛 Båda familjerna skulle trycka ihop oss i ett rum som också var köket. Vi hade bokat in oss i stugbyn precis bredvid, Den lilla staden. Men så mysigt det var! Vi bodde i Längan och det blev verkligen hur bra som helst. Stugorna va rymliga och så mysigt inredda. Här grillade vi, spelade PLUMP och bara hade det allmänt trevligt innan vi intog våra våningssängar för uppladdning inför dag 2.

Dag 2 spenderades i Villar Villekulla, Törnrosdalen, Körsbärsdalen och Katthult och här fick jag minsann se 3 shower. Pippi, Lejonhjärta och Emil. Wow så duktiga dem är. Vi tog en åktur till Saltkråkan, åt pannkaksbuffé och shoppade samlingsböcker innan vi packade in oss i bilen och körde hemåt. Helt underbara dagar på en helt underbar plats. Längtar tills Ingrid kan njuta av det också. Då blir det en tripp dit igen minsann.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!