Update huset och 3 månadersvaccinet

 

Glad måndag på er! Här sitter jag i trosor och bh. Ingrid gjorde nämligen världens nerkissning av mig på BVC idag så dem kläderna ska i tvätten och jag har helt enkelt inte haft orken att dra på mig något annat. I stort sätt alla min kläder är nerpackade nu med så finns inte s väldans mycket att välja på!

Idag va det dags för 3 månaders vaccinet. Fy fan vilken ångest jag har haft över det! Har blivit så uppskrämd av vad alla har sagt och alla har verkligen beskrivit det på ett brutalt sätt. Men det gick ju hur fint som helt ?? Jag ammade henne och va fantastiska BVC-sköterska lugnade både mig och Ingrid. Ingrid grät och blev så klart ledsen men tog emot mitt tröstande finfint. Så jäkla skönt. Så idag har vi inget planerat, bara rodda lite med tvätt, betala lite fakturor, förbereda lite jobb med mera med mera. Får se hur Ingrid svarar under dagen, om det uppstår något som feber eller gnäll. Just nu sover hon ?

Igår hängde jag i huset nästan hela dagen! Både Stefan och min morfar har varit där och hjälpt Rasmus i helgen! Alla golven är lagda, kök och matrum är färdigmålat, kökets stommar är ihopsatta. Köket ska monteras upp för att vi sen, smidigt ska kunna fixa med dess inredning och vi måste välja tapeter samt färg till båda sovrummen och toaletten ska göras. Mycket kvar men jösses, vi har kommit en bra bit på väg. Men igår kunde jag äntligen känna ett lugn, ett lugn över att det snart klart! Men kommer vi hinna till önskat inflyttningsdatum? Det är tveksamt ?

Har blivit helt förälskad i huset redan. Älskar färgen vi har på väggarna ihop med det fina fina golvet. Var så trött på vitt så ville välja en annan färg denna gången och jag är så nöjd. Vet att ni är många som frågar om både golvet och köket. Kommer återkommer med vad det är vi har på de olika ställen ?

 

Hörs imon babes!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!
  Härligt att höra hur bra det gick för er 🙂
  Undrar om det går bra att fråga hur ni gör med ersättning ni ger lillan? Vi måste börja ge vår lille som är en månad då han går upp dåligt i vikt men är lite nervös inför tuttförvirring om vi introducerar flaska. Hur gör ni? Och går det bra?

  Tack för en härlig blogg och Instagram, längtar också till dina videor!
  Kram!

  Jennie 2019-08-12 17:01:15
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Jag kan flika in att vi ger också ersättning till våran, och fick börja när hon var 2 veckor gammal. Vi hade tänkt att använda oss av sk. Koppmatning för bm sa att det var det bästa. Men det blev struligt och psykiskt olidligt av olika skäl, och vi hade Philips Avent flaskor hemma så vi använde dem. Och dem napparna till avent flaskorna är utformade för att likna bröstet så mycket som möjligt. Idag tar min kicka både flaska och bröst utan problem! Så jag rekommenderar Philips avent iallafall ☺️

   Camilla 2019-08-12 20:41:20
   Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Tack fina du! Vi har kört med flaska sen dag 1 på kvällen! Hon får 1 mål ersättning vid nattning på kvällen ? Vi gör egentligen inget speciellt, bara det!

   Hoppas det går bra för er ? Kram!

   sophiaanderberg 2019-08-12 20:02:04
   Svara
 • Kul att allting går hur fint som helst för er hela tiden!

  Amanda 2019-08-12 16:42:02
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Du kan inte vara en trogen följare på min blogg om du tror det går bra hela tiden, har du exempelvis läst inlägget innan detta, om inte tycker jag du ska göra det. Där får du en ganska tydlig inblick att allt minsann inte ”går hur fint som helst HELA tiden”. Men likväl som att man ska kunna berätta när saker är jobbigt måste man väl få berätta när saker går bra? Japp, IAF på min blogg ?

   sophiaanderberg 2019-08-12 20:05:38
   Svara
 • Hej fina du!
  Älskar att följa med i din vardag med Ingrid. Vår dotter Astra föddes dagen efter Ingrid, så känns extra mysigt då våra döttrar nästan är exakt lika gamla. Astra fick också 3 mån vaccin idag. Första sprutan gick fint, den andra blev hon ledsen av. Försökte trösta och amma henne i bilen innan vi skulle köra hem..men Astra var ledsen och skrek..så mycket att folk kom fram och frågade om jag behövde hjälp. Men till slut blev hon lugn och nu sover hon här på min mage och verkar nöjd med tillvaron igen. <3 Hoppas Ingrid slipper feber.
  Kram från en följare i dansk landet 😉

  Maria Sundberg 2019-08-12 14:55:58
  Svara
 • Så spännande det är med huset??
  Skönt det gick bra med vaccinet också? att det va motbevis på det du fått höra? det är värst precis innan för vi mammors del, när det händer precis i stunden är det barnet och med lite tröst brukar det går fint efter? alla upplever såklart olika så som jag nyss beskrev det behöver det absolut inte vara för alla.
  Hoppas lilla Ingrid slipper feber och endast tar en sovdag? kram till lilla Ingrid och dig Fia såklart?❤️

  Louise 2019-08-12 13:26:15
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Åhh fina du tack! Ja men precis, alla är ju så olika men är glad att det inte alls va så illa som många hade beskrivit det

   sophiaanderberg 2019-08-12 13:56:31
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!