VacationTime

Heeeeeej kompisar och glad tisdag på er! Igår fick det bli en riktig slappisdag! Jag såg tre Beckfilmer, var helt jäkla slut efter söndagens dop ? Men så skönt med en riktig slappis dag.

Kollar man på instagram känns det som de flestas semestrar är över och hösten har dragit igång med jobb, uppdrag och nya mål. Allt mitt sånt får vänta lite. Jag har ingen ork alls till att dra igång något just nu innan flytten är färdig. Men, när den är det, då ska mål skrivas, då ska rutiner som jag tappat den senaste tiden tillbaka. Jag längtar! Denna sommaren har inte bidragit med så mycket semester för vår del med tanke på huset, heller inte så mycket familjetid som jag hade hoppats på men snart blir det ändring på det. Jag gråter inte över det, nu längtar jag bara till allt som komma skall. Det har varit väldigr påfrestande för mig, det här med renoveringen, vilket har gjort att jag kommit lite ur  balans. Men det är sånt jag vet jag kommer återkomma till så fort vi flyttat. Jag vet vad jag behöver, ordning och reda och en plats där jag finner ro. Utan massa lådor, kartonger och skit runt mej. Snart snart ?

Men, förutom att vi ser fram emot flytten, som förhoppningsvis sker inom några veckor nu, så längtar jag efter en veckas sol och värme i november. Innan Ingrid ens va född bokade vi nämligen en veckas semester med Millan och Trinter samt Rasmus föräldrar till Gran Canaria i novembernovember. Ingrids första semester. Ska bli otroligt härligt att få spendera en hel vecka med minn lilla familj då vi inte fått så mycket sånt i sommar ?

Jag köpte för några veckor sen en så fin uvdräkt till Ingrid samt ett gäng solhattar på rean ? Man får ju passa på så att säga! Uvdräkten är från Jollyroom och hattarna från KappAhl ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!