Husupdate – Kök

Heeej kompisar! Hoppas allt är bra med er! ?Själv sitter jag i sängen med mitt anteckningsblock redo, dags för ett telefonmöte strax! Standard när man inte bor i Stockholm och jobbar med det jag gör, allt får skötas per telefon ?

 

Igår var jag ute en sväng i huset. Nu kan jag säga att det äntligen börjar bli kul att vara där ute, för varje gång känns det som ett steg närmre flytt. Såklart har det varit roligt att vara där innan också men nu känns det mer på riktigt. Nu kan jag visualisera hur det kommer se ut, det var svårt att göra det innan.

 

Nu är iaf samtliga stommar till köket ihopsatt och upphängt på väggen, bänskskivan är på och morfar började hjälpa oss med inredningen igår. Köksön är också ihopsatt med bänskiva på. Dit ska en fläkt och en spishäll också! Ser ni att den står på sniskan ( lite snett) ? Japp, så va det inte tänkt att ha det från början men då den är så förbannat stor ( love it) så tyckte jag att det blev häftigare, snidigare och mer inbjudande. Helt plötsligt blir det lättare att ta sig runt den också! Wow! Kan ni fatta att jag snart står där och lagar den första frukosten. Planerar redan vad som ska vara på bordet då. Får bli en riktig brunch med pannkakor, croisanter, juicer, frallor, pålägg och smoothies! Yepp ?

Jag har fått många frågor om köket. Det är från IKEA och heter Bodbyn. Till det har vi valt en ljusgrå bänkskiva i kompositsten. Älskar det!

 

 

Drömmen hade ju varit att kunna flytta in i nästa helg ? Men det kommer nog inte att gå säger Rasmus ?Så vi räknar väl med början på september. Vi ska ju upp till Stockholm första helgen i september så antingen under veckan där eller så får der bli helgen efter! Men hoppas till nästa helg kan man ju alltis göra ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!