Ett plus på stickan ?

 

Herregud! Hur ska man toppa den födelsedagspresenten? Jag kände det liksom på mig dagen innan, det var en speciell känsla i kroppen och det pirrade i magen när tanken slog mej att jag med stor sannolikhet skulle få chansen att ge dej den bästa födelsedagspresenten någonsin! Dagen innan köpte jag ett test och sa inget till dig om det. Klockan 04:00 den 23 augusti 2018 tassade jag upp till toan, då kunde jag inte hålla mig längre. Va för nervös. Men känslan av att det faktiskt skulle visa positivt fanns där hela tiden. Och det va det! Va i helvete minns jag att jag tänkte. Vad gör jag nu? Så mycket känslor, så mycket lycka! Äntligen ? Och att jag skulle få ge dig det i födelsedagspresent liksom! Stort! ?

Jag hade köpt en söt liten ask och två par små små strumpor. I det la jag graviditetstestet som visade ett plus. Jag höll mig till 05 sen kunde jag inte låta bli att väcka dej! Du hatade att jag filmade. Men idag är jag så glad över att få ha det på film, när du öppnade asken och knappt kunde koppla vad som hände, dina tårar, dina lyckliga ord och din kärleksfulla blick. Det var bland de häftigaste ögonblicken i mitt liv! ??

 

Kan man någonsin toppa den presenten liksom!? Jo, iof, det är väl ännu större att ha henne här hos oss idag ?  Ingrid och 2 kg fruktnappar blir min present till dig iår älskling, två saker jag vet att du älskar! Stort grattis på din födelsedag älskling! Jag älskar dej så himla mycket! Och jag älskar oss och allt det vi just nu bygger upp tillsammans?

Puss ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!