Husupdate – För och efterbilder so far

Hej godingar! Just nu sitter jag i soffan och surplar i morgonkaffet. Snart ska vi ta oss ut på en promenad med vägen tror jag och senare ska jag iväg till en tjej som jag connectade med på mammagruppen, Nettan! Så himla mysigt ?

 

Tänkte visa er lite för och efterbilder på renoveringen i huset och hur vi ligger till! De riktiga för och efterbilderna tar vi såklart när allt är färdigt men lite renvoringsframgång är ju alltid kul ?

 

Slutet av juni VS slutet av augusti

Toaletten 2 veckor sen VS Nu

Ja han jobbar på flitigt Rasmus. MeMen riktigt all credd ska han inte ha. Han ska ha mycket men inte riktigt allt 😉 Vi hade aldrig klarat detta utan nära och kära. Stefan ( Ingrids morfar) och min morfar har gjort en enorm insats med kök och golv. Vi hade inte varit där vi är idag utan deras hjälp och det är vi så tacksamma för ??  Och svärföräldrarna som hjälpt till att slänga skräp och köra flyttlass med kartonger, tack snälla ?

 

Igår hämtades även tapeten hem som ska upp i vårt sovrum, den kommer bli ljuvlig där inne till resten av färgen vi har ? Och om några dagar är Ingrids tapet klar för hämtning också! Ni var många som frågade om den, ska ta reda på vad den heter! Kommer även återkomma med namn på kulörer, golv med mera när jag tagit reda på allt ?

Kraaam!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Och ni hade inte varit där ni är idag om det inte vore för din enorma insats med att ta hans om bebis! ❤️

    Va fint huset kmr bli ? ser så mycket emot efterbilder ?

    Erika 2019-08-27 18:45:03
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!