From my phone

God morgon Godingar och glad strålande och höstig fredag. Idag va det första dagen jag upplever riktigt härligt och höstigt väder! ? Det va så friskt ute!

Vi tog en lång promenad på kyrkogården i morse, jag vill passa på att gå där nu innan vi byter ut den mot härliga promenader ut med havet i Påarp ? Där är så lugnt och harmoniskt! Igår när jag gick där och funderade slog det mej, hade jag inte velat jobba med det jag jobbar med nu skulle jag vilja jobba på den kyrkogården. Fatta så avkopplande och fridfullt? Ser underbart ut! ?

Idag ska vi bara hänga hemma! Jag ska jobba lite och sen ska vi möta upp Rasmus för att välja kakel till köket. Därefter hänger jag med ut till huset dör att klippa gräs och käka pizza ? Bra fredag! Det är nära nu!

Vad ska ni göra idag? ?

Bjuder på lite bilder från telefonen den. Senaste tiden ?.

 

Kraaam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!