Husupdate – Senaste nytt från huset

Heeej hörrni! Så rolig att ni älskar mina husuppdateringar! Fy bubblan vad roligt det ska bli att jämföra alla bilder sen. Att jämföra när det är klart med hur det såg ut från början men också alla olika faser! Kul att jag tagit så mycket bilder ? Och så himla roligt att ni gillar mina uppdateringar!

Ni är många som frågat om massor av grejjer, färg på väggar, tapeter, duschkabinväggar, badkar… ja allt. Jag kommer göra ett inlägg här där jag samlar det. Jag har nämligen dålig koll på vart allt är ifrån och så just nu! Men det kommer ?

Blir det klart denna veckan trors? Vi hoppas ju på det.  Om allt går som det ska kommer min mamma ner på fredag och vi kan äntligen börja städa och sen plocka upp grejjer i det nya köket, DEN KÄNSLAN HÖRRNI! Den känslan är inget man skrattar bort. Den njuter man av. Och det ska jag göra minsann.

Rasmus har gjort en egen badrumskommod, hur snygg! Vi hade problem med att hitta en som passade då vi har två supernsygga handfat som ska på och det inte är jättebrett från vägg till dörr, så det fick bli en egen! ? Det ska ditt ett hyllplan till under. Och angående duschkabinväggarna, hur mycket älskar vi dom? ? Det ska dit en till sån på andra sidan så duschen och badkaret blir som en egen liten del av badrummet om ni förstår?

I helgen ska vi till Stockholm då jag ska upp och dela ut pris på influencer award och hänga med vänner och min familj. Så härligt att Rasmus hänger med upp och vi kan ta en liten helg tillsammans i samband med det. Det har ju inte blivit jättemånga sånna den senaste tiden ?

Kraaam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!