Så jävla nervös…

Jaaaa, efter en hektisk morgon pga en tidsoptemist till sambo ( se min instagramstory) så är vi äntligen på tåget på väg till Stockholm!

Nu är det dags! Dagen som jag med skräckblandad förtjusning har fasat för! ?? Imorgon ska jag upp på scen och dela ut pris till årets igenkänning på VMB Influencer Award. Alltså jag hatar ju att prata inför folk! ? Men samtidigt ska det bli så galet jävla kul!

Ingrid sover i knät, rasmus har slocknat bredvid mej och här sitter jag, kommer förmodligen kunna sova först på måndag igen!

Men åh vad kul det ska bli ? Vi ska träffa Jossan, Flisan och Danne också! Vi ska besöka lite kristallbutiker,gå på stan, käka gott och sen ett spännande möte på måndag också ? Vilken helg!

Nej nu ska jag sluta vara nervös och njuta! Detta kommer bli grymt ?

Kraaam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hejsan! Såg att du ska besöka kristall butiker. Du har en i slussen på Hökensgata 6 (den gillar jag att besöka) och sen en på Västerlånggatan 21. Dock är det trångt på båda, så barnvagn rekommenderas ej i butikerna. Ha en trevlig vistelse här i Stockholm ??

  Anita 2019-09-07 13:11:50
  Svara
 • Du kommer klara det galant! Lite nervositet är bra. När hjärtat bultar, tänk på att du är en graciös svan (deras fötter simmar ivrigt under ytan, men det kan inte ses ovanför vattenytan). You can do it girl!!!

  Maria Sundberg 2019-09-07 10:27:11
  Svara
 • Du kommer göra det med bravur ? för du är grym? all lycka till, till dig fina Fia❤️?

  Louise 2019-09-07 10:13:04
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!