Wow, vilken helg!

Ja men bokstavligt talat! Jag är så fylld med tveksamhet just nu, det liksom spritter i hela kroppen! Jag sa till Rasmus flera gånger uppuppe i Stockholm hur rika vi är. Då syftar jag inte på pengar utan det vi har hos varandra och hos Ingrid. Det var så himla mysigt att vara iväg, vi tre. Bara att vistas på ett hotellrum med en liten bebis fick hela vistelsen att kännas helt annorlunda ? Svårt att beskriva men helgen var nog välbehövlig för oss som familj. Och att Rasmus fått spendera mycket tid med Ingrid på egen hand tror jag har varit guld värt. Han gör ju inte det så mycket nu då han spenderat mesta delen av tiden i huset.

Vi tog i alla fall tåget upp i lördags morse och kom till Stockholm någon gång vid lunch. Då installerade vi oss på hotellet och tog sen en promenad till gamla stan för att käka lunch. Solen sken, det var sådär härligt krispigt i luften och vi njöt. Därefter gjorde jag lite ärenden in för söndagen och sist avslutade vi med middag på Vapiano med Jossan.

På söndagen steg jag upp tidigt för att fixa mig och infinna mig på VMB influencer award vid 09:00. Därefter gick dagen i raketfart! Åh så roligt det va. Jag släppte all nervositet och njöt. Att få dela ut pris till fantastiska Malin Gabrielsson gick som en dans och att få kramas med kollegor som man endast sett på instagram va så mysigt! Det var verkligen en häftig dag med så mycket känslor. Därefter mötte Rasmus upp mig och Jossan och det var äntligen dags för ett efterlängtat besök hos Ohlamoon. Josefin höll öppet endast för mig och jag fick gå runt och njuta av hela atmosfären uppe på ohlamoon vinden. Och mängder med kristaller fick hänga med hem. Ska visa er i veckan ?

 

Därefter strosade vi hemåt för att byta om och för att möta upp flisan och Danne och käka burgare! Sjukt att det nästan är ett år sen vi träffades på Island senast. Men äntligen fick vi träffas och det känns bra i själen att de kommer och hälsar på oss redan i slutet av oktober igen ?

Igår, måndags, hade jag ett spännande möte på förmiddagen ( ni får snart vet vad det handlar om) och sen packade vi ihop oss för att ta tåget hem vid lunch!

En underbar vistelse i Stockholm med jobb varvat  med mys och familj. Något jag verkligen behövde alltså ??Och Ingrid har varit så snäll, tacksam och nöjd i vagnen och så glad att få vara med och se sig om i storstan ? I söndags kväll var hon ombytt till pyjamas, ersättningen va packad och nattningen fick ske på Phils Burger ? Men hon sov så gott i vagnen hela promenaden hem! Mys!

Jag har fått massa frågor om hur första resan med barn va, jag kommer svara på det i morgon ?

Kraaaaam på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad mysig heja resan låter! Jag tycker Ingrid är väldigt lik Rasmus. Hon är så söt!! =) spännande att se vad mötet handlade om! Var det redan 1 år sedan du var på Island??? Det kändes som förra månaden. Inte riktigt men typ haha. Minns en rolig insta-story från den resan på Rasmus där han visar kallingarna/myntinkastet? =))) Kram & tack för en grym blogg och ig-konto! <3

    Amanda 2019-09-10 15:34:31
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!