Husupdate – Ska köksön stå sådär på sne?

Och svaret är ja på den frågan till alla er som frågat. ? Tanken från början va att ha den rak men dels blev det så mycket trängre att ta sig förbi den och dels blev rummen så hårt markerade. Så när Stefan och morfar kom med förslaget att ha den på ske fastnade jag direkt! Omg Jaa! Lite udda, lite unikt men framförallt, rummen blev otroligt mycket mjukare och på något sätt bjuder det in den öppna planlösningen så att både matsalsrummet och allrummet känns mer inbjudna i helheten på något sätt! Som jag längtar till att få stå vid denna fantastiska köksö och göra vår första frulle i huset.

I fredags var mamma nere och hjälpte mig packa upp det mesta i köket. Så nu är det bara det vi fortfarande använder här hemma som är kvar, det vill säga, inte mycket alls. Idag fortsätter Rasmus kakla och jag ska eventuellt köra ett flyttlass med grejjer med svärmor om det hinns med ?

Badkaret är inkopplat, likaså dusch och toalett, nu är det bara lite fix med kommoden och handfat en kvar innan vi kan sätta upp kabinväggarna ?

Igår kom även Ingrids tapet men det rummet kommet vi lugna oss med tills vi flyttat in, hon använder det ändå inte just nu 🙂 Och i vårt sovrum är det endast lister som saknas. Håller tummarna för att vi kan flytta in i nästa vecka ??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Så fint det blir!

    Ida Lindborg 2019-09-11 12:32:05
    Svara
  • Jag älskar köksön är på sne! Kommer bli skitsnyggt när det hela är inrett! Så drömmigt hus ??

    Frida 2019-09-11 10:59:09
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!