Vi har flyttat in!!

Heeeeej mina fina vänner! Ursäkta min radiotystnad här inne den senaste veckan! Det har varit full fokus på flytten. För vi har nämligen flyttat in ???

I fredags va mamma, mormor och morfar här och hjälpte mig att städa då vi hade som mål att flytta in igår. Men eftersom allt redan va hitflyttat bestämde vi oss spontant på fredag kväll att flytta på fredagen? Så vi slängde upp sängar på släpet och körde hem. Japp känns ovant att kalla detta hem, det har ju bara varit huset hittills. Men ja, nu är det äntligen äntligen hem! Och som.vi har längtat! Som vi har längtat efter detta och att få vara tillsammans. Kan inte minnas sist jag och Rasmus satt och åt lunch tillsammans senast. Men nu, äntligen?

Igår gick flyttlasset med resten av prylarna och idag har jag hämtat lite smågrejer som var utspritt lite runt om i huset i stan.

Nu har vi precis käkat lunch och jag landade i soffan och skriver till er, Rasmus landade i sängen med en påse ostbågar och Ingrid sover. Så väl värd!

Här har ni lite bilder på hur huset ser ur just nu ? Jag är kär! Förstår ni lyckan att bara få torka av diskbänken här hemma nu. Jag är fylld med så mycket tacksamhet. Vi klarade det. Mycket av inredningen är tillfällig. Matsalsbordet ska bytas ut och även stolarna, soffan ska få ny klädsel och även byggas ut, mer blommor ska upp, en hylla till ska byggas på toan. Ja ni vet, lite sånt smått och gott. Men vi är inflyttade. Äntligen äntligen ?

Här har ni hur det ser ut just i denna sekund. Japp, lite flyttkartonger här och var men det är så det är ?

Ja det kommer komma ett inlägg om vart allt härifrån, alla tapeter, alla färgkoder, kök, toalett, kakel, duschväggar, allt! Men inte just nu. Ska ta reda på vart allt ifrån och fixa det så snart som möjligt! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!