Nu kommer tänderna…

 

Heeej kompisar! Fredag, härliga fredag! Jag landade precis i soffan och inväntar inväntar Tessan som ska komma hit o h hänga ikväll ? Det blir chark, plock och snack! Mys!

Jag är helt slut idag! Inatt fick jag nämligen känna på hur det är att va småbarnsförälder på riktigt. Ingrids första tand är på G och höll henne vaken stora delar av natten inatt ? Stackaren, så ont det gör ?? Så idag har det varit en riktig gnälldag här hemma.

I vecka i huset idag, som jag njuter varje dag hör hemma. Det är ett sant nöjje att plocka och städa nu när allt är nytt! Igår beställde vi en ny soffa till allrummet här uppe! Vänta bara tills ni får se den. och vackra rottingfåtöljer  har jag hittat som ska få sällskapa soffan. Jag har börjat packa in i garderoberna lite också och imon bär det av till IKEA för att komplettera lite som fattas och behövs?

Vad ska ni göra i helgen??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vi har också haft Multi mam Babydent när tänderna började komma ? har beställt två nya för nu kommer det fler tänder och vågar inte vara utan! ?

    Erica 2019-09-29 20:48:15
    Svara
  • Vilken liten sötnos! Multi mam babydent har räddat oss när tänderna gör ont! Finns på apoteket ?bara att smeta på! Och frusen mango i smaknappen ?

    Stina 2019-09-27 20:49:04
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!