Senaste från köket

Godkväll hörrni! Hoppas ni har en fin söndagskväll! Idag lämnade vi huset inne i stan för sista gången. Och vilken lättnad. Så skönt att slippa ha två boenden och alltid något som måste göras på båda ställena. Nu har vi detta, vårt hus, att ta hand om. Underbart!

Igår var vi på IKEA och fick en del på listan avbockat. Bland annat den lilla avlastningsbänken till köket. Hej och välkommen hem till oss ? Det och en massa andra bra att ha grejjer fick följa med hem, besticklådor, toaborstar med mera med mera 😉

Imorgon är det måndag och jag känner mig så taggad på mina nya rutiner. De senaste dagarna har jag kört en lång och skön promenad på morgonen följt av yoga och meditation. Och nu när Rasmus inte måste kila iväg efter jobbet längre kan jag äntligen komma igång med min nya jobbrutin som kommer göra att jag äntligen kan njuta fullt ut av min mammaledighet! ? Jag känner mej så peppad! Det händer så mycket här i oktober. 3 riktigt stora grejjer händer som innefattar mig och bloggen! Kan knappt vänta på att få berätta allt för er! Men ni kommer få veta, och ni kommer få hänga med mej på allt ?

Jag ska sätta mig i veckan och påbörja inlägg om renoveringen också tänker jag! Vart allt är köpt och sådär ?

Kraaaam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!