Ny rutin och kontorstankar

Hej kompisar och godkväll i stugorna ?

Ja har vi käkar middag för en stund sen samt sövt Ingrid. Direkt efter smet jag ner i källaren för att börja kika lite närmre på min lilla kontorshörna jag ska ha under trappen! ?

Som jag nämnde för er i förra veckan har det varit otroligt svårt att få ihop allt med mammaledighet och jobb. Det har varit så otroligt tråkigt att inte kunna vara typiskt mammaledig och att behöva tacka nej till sånt som andra mammor gör. Ni vet, träffas och sitta och prata skit i timmar, fika, pratar ännu er skit och bara umgås. Så, med start denna veckan. Eller ja, från och med imon, har vi infört en ny rutin för att jag ska kunna få det bästa av två världar. När Rasmus kommer hem smiter jag ner i källaren för att jobba i några timmar innan vi käkar njuta av lite egentid och mys bara vi två. På så vis får jag vara mammaledig under dagarna och sen få jobb gjort på eftermiddagen och Rasmus får egentid med Ingrid vilket också är otroligt viktigt. Det kändes som att en sten lättade från mitt bröst nå vi kom fram till denna lösningen. På så vis behöver jag inte känna stress och press över alls tusen grejjer jag måste hinna med när Ingrid sover utan kan då göra annat! Jag tror det blir grymt!

Till kontoret då! ? Jag tror att det kommer bli en så himlans mysig lite hörna detta alltså och tänker man smart går det nog att gå plats med bra mycket mer än vad man tror! Fick tips av en följare att sätta upp hyllor på vänstra sidan, smart!!! Kommer absolut göras! Samt någon liten lösning ovanför skrivbordet kanske!? Det som egentligen behöver få plats är ju dator, pärmar och bokföring men jag vill även att det ska bli en inspirerande plats. Har lite kristaller jag vill placera ut där också och har lite idéer om ett coolt litet mood-altare ovanför skrivbordet också ?

Nu ska jag hämta ner dammsugan samt en hink med vatten. Här ska dammtorkas och få iordning så gott det går med det lilla jag har idag ? Mer kommer,det lovar jag!! ?

Kraaaam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!