Ny morgonrutin – Yoga med kristaller

Godkväll hörrni! Här sitter jag, på mitt nya ”kontor” och skriver till er. Fick så mycket tips och ideér på hur man skulle kunna göra denna jobbhörnan optimal med förvaring och allt. Tack snälla nu.

Åhh hörrni, de senaste tiden har jag fått in en så härlig rutin. Något som både jag och Ingrid älskar. Vi börjar dagen med en lång promenad utmed havet. Vilken lyx det är att få promenera såhär varje dag. Känns som jag drömmer alltså. Här somnar alltid Ingrid och hör och häpna, sover mellan 3-4 timmar framåt ute på altanen. Hon älskar verkligen att sova ute. Hon har aldrig sovit så länge i sträck på förmiddagen innan. Jag sa vara glad om hon sovit en timme. Underbart verkligen.

När hon sover har jag äntligen haft möjlighet att återuppta Yogan. Har inte Yogat sen jag var gravid och innan jag fick alla förvärkar. det vill säga såååååååå längesen. Men nu finner jag äntligen ro runt omkring mig att spendera tid på mattan. De senaste dagarna har det varit mycket fokus på stretch. För satan så stel jag är alltså. Detta gör jag naturligtvis med närhet av min kristaller ( de jag valt att fokusera på för dagen) följt av tacksamhet och planera upp för dagen. Vilken start hörrni. Och som jag har saknat det. Nu ska jag fortsätta hålla i Yogan och förhoppningsvis ha möjlighet att utveckla de lite också 😀

Nya favoriter – Grön rå kalcit, Jasper Brecci och Jade 😀

Kraaam!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!