Recept: Chokladdadelbollar med flingsalt och chokladcrunch

DSC_0149 DSC_0153

Chokladdadelbollar med flingsalt och chokladcrunch

9 dadlar

2 1/2 dl havregryn

1/2 dl rapsolja

2 msk kakao

1/4 dl vatten

Gör såhär:

Kärna ur dadlarna och mixa dem, havregryn, olja, kakao och vatten till en slät smet. Tillsätt salt och kakaonibs och knåda den (arbeta ihop den med händerna) så att salt och choklad fördelas. Rulla till bollar i kokos och avnjut ihop med en kopp kaffe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur mkt flingsalt o kakaonibs ska det va? Är inte med i receptet 😉

    ida 2017-02-09 09:40:51
    Svara
    • Svar på idas kommentar.

      Nej precis, det får man smaka av efter behov 🙂 Jag måttade inte när jag tog utan helt enkelt smakade av 🙂 En nypa salt är att rekomendera 🙂

      fiiaan 2017-02-09 10:14:04
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!